Pozdravljene!
Jaz sem zadnje dni na tej temi bolj malo, sem v taki gužvi, da mi ne znese. Vidim, da pišete, kako vse punce tuki niso dobrodošle, pa da ene zanemarjamo, nočemo nosečnic ... Jaz sem tuki od septembra, pa nisem nikoli imela občutka, da bi me kdo ignoriral ... tolko nas je, da se čisto vsake z vsakim postom pač ne moreš spomnit. Jaz v resnici nobene ne poznam, sem pa mogoče virtualno na nekatere bolj navezana, ker smo bile skupaj v postopkih, pa smo takrat več čvekale. Pa sem tudi prišla v družbo, ko so se nekatere že od prej "poznale" in prav tako so nove prihajale. Zdaj nisem tolko aktivna, da si vseh niti nisem zapomnila, tudi vseh postov ne utegnem več prebrat in zato veliko zamudim. Vsak dan je nekaj novih punc. Ponavadi je tudi tko, če si bolj aktiven, te tudi drugi bolj šmirglajo ... če pa samo sprašuješ, drugim pa nič ne odgovarjaš, najbrž tudi feedbacka ni tolko ... punce ne bodite užaljene, na forumu ne merimo priljubljenosti in ne vem česa še ..
Pa tudi nosečke, lepo je, če se oglašate. Drugače bi izgledalo, da nobeni rata in bi forum brez vas zgledal kot ena velika utopija. Vem, da sem jaz pisala, kako mi je hudo, ko berem, da so moje sonosečke al pa tiste, ki so za mano zanosile, prihajale z lepimi novicami s pregledov, ker bi morala biti tudi jaz med njimi. Moji občutki so bli takrat pač tako boleči in se mi zdi tudi prav, da jih nisem skrivala. Sem pisala, ko sem od sreče skakala do stropa in ko sem jokala. In vedno so ble tuki punce z mano, vedno so našle pravo besedo.
Na nosečniški forum pa tudi jaz nisem nič pisala, takrat sva se s Pijo pogovarjali, da bi kar tuki na upajmo skupaj eno nosečniško ivf temo odprli, če naju ne bi prestavili, seveda ... morava sedaj obe počakati, lahko pa že ve to poskusite
Sej nosečnost je najbrž res nosečnost. Me, ki pa do tega takoo težko pridemo, vemo, da je naša drugačna.
IVF forum ni samo za tiste, ki se trenutno v postopku, so tudi za vse, ki so pred tem in po, v veselem pričakovanju ali pa pričakovanju novega postopka. Pa še za marsikoga drugega. Ko si enkrat IVF, si vedno IVF
Navijam za vse nas!