Kaj še ne bo konca slabim novicam. Punce, resno, vrsta za objemčke je čedalje daljša, nosečnic pa čedalje manj.
Zdaj pa dosti heca, od sedaj naprej zahtevam same nosečke.
Paddy, ne bi te želela strašiti, a 8. dan po ET, lahko tudi CB pokaže lažni rezultat zaradi vpliva stop inekcije. Upam, da se motim.
Žirafca, prosim sproči, kdaj imaš ET, da te uvrstim na seznam. Ali je mogoče, da sem ga jaz spregledala?
Goldy, čestitke za preživelo punkcijo in uspešen transfer v nedeljo
Dobrovoljčica, tako zelo mi je žal, pa tako sem upala, da se ti bo v redu izteklo. Tega pa res nisem pričakovala. Sicer, če je že bilo namenjeno, da mora iti, je veliko bolje, da je šlo samo od sebe, kot kakšna abrazija. Še dobro, da imaš v sebi toliko moči in volje...
Mijavček, ne delaj panike, na tvojo pikico smo toliko nazdravljali s gajbo heinekena, da mora biti vse v redu
mbd04.11., čestitke za srčka, še naprej ti želim mirno in zdravo nosečnost
Zarja1, lepo da gledaš v prihodnost saj te čaka 9 zelo lepih pikic, če ti vse uspejo, boš morala odpreti privat vrtec.
Sponž, a je kaj novega glede tvojega postopka? Včeraj si nekaj namigovala, ti namiguša ti
če sem katero spustila mi ne zameriti, zdaj moram pa leteti, imam obiske pred vrati, se tipkamo jutri. čavo