writing-img

RE: IVF/ICSI - februar/marec

clock-img

13.03.2008, 19:30

clock-img

kikaa

pencil-img

243

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

kikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
še dva dni pa greva pogledat spodnje nadstropje. user posted image

yes! user posted image  user posted image   sam upam, da ne bo taka gužva, kot je bila zadnjič...
Me pa prav zanima, če bo kakšna razlika sedaj, ko sem prejemala Menopuruser posted image

Tia-na - čimboljše rezultate ti želim!

clock-img

13.03.2008, 19:32

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Kikaa kaj  se dogaja pri tebi??????????

clock-img

13.03.2008, 19:33

clock-img

kikaa

pencil-img

243

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Kikaa kako napreduješ?

O hvala, ker misliš name....user posted image
Dobro sem, precej manj obremenjena s tem, kot v prvo. Sedaj vsaj vem, kako vse to gleda. Bomo vidl jutri, kaj smo pridelal. Zaenkrat se počutim dobro.
Upam, da si tudi ti v redu!

clock-img

13.03.2008, 19:34

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

A so se nas odrekle, ko take klamfamo

Good quastion user posted image

Mi o volku, volk iz gozda ...
Pija jest te mam TAAAKKKOOOO radauser posted image , plosim plosim nikar nas ne zapusti user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

13.03.2008, 19:45

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

IZVIRNO SPOROČILO: kikaa

Kikaa kako napreduješ?

O hvala, ker misliš name....user posted image
Dobro sem, precej manj obremenjena s tem, kot v prvo. Sedaj vsaj vem, kako vse to gleda. Bomo vidl jutri, kaj smo pridelal. Zaenkrat se počutim dobro.
Upam, da si tudi ti v redu!

Draga moja,
itak da mislim nate, samo delo me tako goni, da žal ne sledim vse. Kaj imaš ET jutri al kaj? Ali punkcijo? Veš da si pridna kokoška, sem od Jate razpis videla user posted image

clock-img

13.03.2008, 19:46

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

A so se nas odrekle, ko take klamfamo

Good quastion user posted image

Mi o volku, volk iz gozda ...
Pija jest te mam TAAAKKKOOOO radauser posted image , plosim plosim nikar nas ne zapusti user posted image

Hm, hm, hm a da vas nebi? Veš da ne, sam čakam da me na seznamu mal popraviš user posted image , ste me čist ignorirale vidim user posted image

clock-img

13.03.2008, 20:02

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Pija popravim, ali si že začela s postopkom???

Mislim, da si v ponedeljek napisala, če se ne motim, da si dobila špike. ali se motim

Važno je, da si zraven!"

clock-img

13.03.2008, 20:04

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Mismis 26.3. grem po špike. Kdja pa ti zdaj v nov boj?
A kej veš kje je Abra?

Kaj je s Cati?

clock-img

13.03.2008, 20:12

clock-img

mismis

pencil-img

10486

no sem mi je zdel, da si nekaj pisala o špikah, sej na seznamu si pa lepo napisana na tistem delu, ki piše da so dekleta, ki čakajo na postopek. Si me tako prestrašila, da sem te spustila, sem šla prec gledat.

Jaz pa štartam z novim postopkom junija. V maju grem še na posvet k Drobniču, sem pa že sedaj dvignila številko za mesec junij. Lahko bi šla sicer prej (in izkoristila neko vezo, ki jo slučajno imam), ampak sva z mojim sklenila, da ne bova forsirala, temveč, da se bova ta čas posvetila drug drugemu in spet user posted image samo zaradi sebe in ne več samo zaradi user posted image . Pa je kar fajn, sedaj ga fašem skoraj vsak dan pred službo , se po moje že v službi sprašujejo, kaj se dogaja, da prihajam vsak dan nasmejana

Za Abro ne vem kje je, Cati sem pa danes slučajno ujela, da je bila prijavljena in je brala, a mislim da na naši temi ni nič napisala. Mogoče potrebuje še čas, da se pobere, po tej neprijetni izkušnji, ki jo je žal imela

CATI, drži se!!!

Važno je, da si zraven!"

clock-img

13.03.2008, 20:18

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Mismis to je pa lepo, da sta tako aktivna user posted image . A je pol bila Cati operirana al je šlo brez?

clock-img

13.03.2008, 20:21

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

IZVIRNO SPOROČILO: kikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

kikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
še dva dni pa greva pogledat spodnje nadstropje. user posted image

yes! user posted image  user posted image   sam upam, da ne bo taka gužva, kot je bila zadnjič...
Me pa prav zanima, če bo kakšna razlika sedaj, ko sem prejemala Menopuruser posted image

Sem po seznamu ugotovila kje sta. Hvala bogu za tako ažurni seznam

clock-img

13.03.2008, 20:22

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Če se ne motim, je napisala, da se je samo sčistilo...
kot je napisala, da je nosečnost sama propadla....vsaj to je bilo dobro

Važno je, da si zraven!"

clock-img

13.03.2008, 20:22

clock-img

jadrnica

pencil-img

452

no preden vas za dva dni nazaj preberem:

moj sredin UZ: Reško je reku,  da spet taka guzva , kr dost drobiža na jajčnikih, kr mal preveč, tako da  sedaj upa, samo da bo še vse polno (zadnjič je bilo 9 od 10 polnih). Pa mi daje najmanjšo dozo. Pod to ne gre. (150 enot gonala -f (varianta svinčnik)

Punce naslednjio teden bo tako pri meni punkcija pa ET  in sem kar vesela, da za enkrat dobro kaze. Drziva pa pesti še za plavalce. Zato sva tudi v ICIS-ju, poleg mojih policističnih jajčnikih.

Sem  pa tud že kr nabrekla, pa noge mi nekaj zatekajo, kar mi v prvem postoku niso user posted image user posted image user posted image kr težko škornje zapnem.

lp, jadrnica
grem brat

clock-img

13.03.2008, 20:38

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

za vse spikajoce se in cakajoce na postopek user posted image

user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

13.03.2008, 20:41

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Ah Ledenka, ti pa prideš samo toliko okoli, da nas zdražiš s pirom, zadnjič s Corono, zdaj pa to

NAUGHTY, NAUGHTY LEDENKA

Važno je, da si zraven!"

clock-img

13.03.2008, 20:41

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Dober večer.

Me tolk časa ni bilo, da ne sledim...

...zatorej čestitke vsem novim nosečkam in user posted image user posted image user posted image vsem, ki se jim ni izšlo.

Ostale, enga lepga pozdravčka user posted image .

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

13.03.2008, 20:42

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Jadrnica

a potem je pri tebi s folikli bolj tako user posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

13.03.2008, 20:43

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

za vse spikajoce se in cakajoce na postopek user posted image

user posted image  

Hmmm... ledenka, tole bo pa premalo za vse. Daj rajš eno gajbo na plano potegni.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

13.03.2008, 20:47

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

jadrnica vse bo polno boš vidla, bojo jajčka ko sardine v foliklih.
sponži test bo, definitivno bo. Razmišljam, da bi se v ponedeljek odpeljala do agrulab-a al neki tazga. Samo da izvem, kje to sploh je? Lublana mi pa res ne leži. Pot do Reša sem se učila več ko 2 meseca, pa grem skoraj celo pot samo naravnostuser posted image .
savinjka takoj ko kaj izvem se takoj naslikam sem gor obljubim - smajlikiobljublja.

clock-img

13.03.2008, 20:48

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Ga že ni več...

user posted image

clock-img

13.03.2008, 20:49

clock-img

mismis

pencil-img

10486

ok Daisy ain't fair, ka pa jest??

Prazen kozarec, jest pa polne oči.... joka user posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

13.03.2008, 20:51

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image

a to je boljs user posted image  

eh, punce, vem, da se je treba s pivom nalivat user posted image  no, pr men vela, da je vsaki izgovor dober user posted image   tko da ko bom med spikarkami... se priporocam user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

13.03.2008, 20:51

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Če se pa obiraš....

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2008, 20:53

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

spelci, mogoce mislis Adrialab user posted image  

sej, gres tud skor sam naravnost... ko prides po Celovski mimo Kina Siska, zavijes pri semaforju na levo, gres pod mostom in za mostom desno. parkiras koj na desni

clock-img

13.03.2008, 20:53

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Ledenka, a jaz prav vidim? A je to union? No če je, bom končno še jaz enkrat na svoj račun prišla. user posted image

Miška evo hladen pir zate...
user posted image

Eks velja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem