Pozdrav punce!
Se vidi da je danes "petek" ko tolk pridno čvekate.
Lara držim pesti, jutri pa naredi test in nas čimprej sporoči.
Sonček, suuuuupeeeer. čestitam!
Sulfinija, tudi jaz sem imela laparo in histero par let nazaj. Tablete so za tanjšanje maternične sluznice in jih začneš jemat normalno kot kontracepcijske, samo ne me spraševati kateri dan jih začneš jemati. To ti naj pove katera, ki jih je kadarkoli jemala. Vse ostalo, pa ti je itak Abra že napisala. Samo jaz ti priporočam, da tisti dan ko boš šla na poseg, nimaš na sebi kakšnih ozkih oblačil (jaz sem bila napihnjena ko slon in si nisem mogla normalnih kavbojk zapret). Ti pa priporočam, da po posegu resnično počivaš.
No, pri meni nič novega, na pregledu so mi ugotovili še vedno povečane jajčnike zaradi hiperstimulacije (odvajanje vode še vedno malo nagaja), pa dve cisti na desnem jajčniku (verjetno zaradi stimulacije), ki naj bi izginila počasi (se nekako sušita), M še vedno ni vendar nisem noseča, tako da sem se odločila, da ko pride ta M pokličem na kliniko in grem po pingvinčka, ker bo itak marec preden bo ET.
Abra, men so na pregledu rekli, da prva menstruacija ni bila menstruacija ampak le krvavitev po abraziji (trajalo 10 dni močno), da prva prava pride šele sedaj, ki jo še vedno čakam. To sem ti povedala zato, ker si par dni nazaj govorila o rahli krvavitvi.
Sem bila danes na izpitu (hvala bogu še 5 do konca - brojimo sitno
) in sem komaj domov priletela in šibala na RR da vidim kaj se dogaja.
Vsem trepetalkam želim čimmanj trepetanja in magični +, špikarkam mirno roko, nam vsem pa ki se podajamo v nove boje, pa moč in voljo da zmagamo naslednjič.
ciao