Punce, ste prave pivomanke
. Jaz pa tokrat nič ne posegam po njem, ker mi ne diši preveč - mogoče sem zato malo manj gostobesedna
.
Dakec, a ko si dobila stopko, je bil en folikel velik že 24?? Jaz še vedno nisem nič napihnjena, mogoče me špikne sem in tja malo, drugega pa nič. Upam, da bom jutri vseeno zadovoljna šla z UZ-ja, čeprav se tisti črviček dvoma spet tihotapi vame
. Da bi bila Reškova ljubljenka? Imam občutek, da samo čaka, da ga bom kaj pobiksala, pa da me bo lahko nakuril
. Se mi zdi, da je ves čas v pripravljeni-pozor-zdaj položaju za kreganje
. Je pa včeraj Drnovškov zdravnik rekel, da imajo radi informirane paciente, našemu stričku pa nič kaj preveč ni všeč, če modruješ pri njemu
. Se mi zdi, da edino injekcij še ne znam vseh prištimati, ker mi razno-razne variante daje, edino tu me še lahko kaj nakrega
.
Dejzi in Abra, vedve pa sigurno smučata zdaj, ko je tako lepo vreme? Mene je včeraj prav imelo, da bi šla na rolerje, ampak s temi jajčki (se počutim kot inkubator
) se ne upam nič ga srati. Dejzi, si ti bila kaj napihnjena pred puncijo? Za Abro se spomnim, da je imela hiperstimulacijo.
Pija, ti pa zdaj res že preveč delaš. Tudi v soboto? Ampak tako vsaj čas hitreje mineva, in en-dva-tri bo spet nov postopek tu
. Hvala za lepe želje, upam, da bodo kaj pomagale.
Mbd0411 (imaš rojstni dan 4. 11.
?), čestitke za dve črtici
. Koliko časa si pa čakala nanju?
Kajsica, ja kaj za vraga pa potem piše na tistem izvidu
? Si se morala pa res grozno počutiti, ko si izvedela, da spet nekaj ne štima
. Še dobro, da si se že ta mesec odločila, da greš po zamrznjenčke - si predstavljaš, da bi še en mesec več čakala, potem pa takšno diagnozo dobila
. Ampak, za nekaj mora biti to dobro, verjemi. Ne vem zakaj, isto kot pri sebi ne, ampak nek skriti cilj mora očitno obstajati. Za operacijo pa res poskusi kakšne zveze uporabiti, če je Sulfiniji uspelo, bo tudi tebi
. Mogoče pa res ne bi bilo slabo tudi do Reša iti, pa bi videla, kaj bi ti on rekel, če on tudi vidi pregrado
?
Sulfinija, operacija je zdaj že za tabo in upam, da te že dragi crklja
.
Pikovit, sem naklofala včeraj, kaj
? Imam včasih takšne popadke. Danes je pa že tvoj 12. dan? Bravo, punca
. Si ti bila kaj napihnjena pred punkcijo? Pa špikalo te je kaj po jajčnikih? In velikost tvojih foliklov na 8. dan, če se spomniš?
Gugu, seveda boš tudi ti dočakala 11. dan, kar pogumno naprej
.
< Sporočilo je popravil arneja -- 24.2.2008 8:00:28 >