Špelka, boš kaj vzela pred punkcijo? Že danes so 20 veliki, potem bodo v torek že 24
?
Gloria, kako dobro se to bere: NAS, nosečke
. Komaj čakam, da bom tudi jaz lahko kaj takšnega napisala
. Na NS boste pa lahko že spol izvedeli, če bo dete pravilno nameščeno
.
Pikovitek, me te kar ne spustimo v drugi krog, hočemo, da ostaneš v tem
. Pa Prometrium kar pridno papcaj naprej, prav
?
Sulfinija, je res malo mimo, da te niso prej dali na laparaskopijo
. No, ampak zdaj si lepo poštimana, pa držim pesti, da vama čimprej uspe kar po domače do otročička priti
. Pa kar sama si bila v sobi? Ko sem bila jaz tam, nas je bila polna soba. A ni več takšne gužve? Tista hrana tam si pa res ne zasluži imena hrana, še dobro, da imajo spodaj sendviče. Jaz raje umrem od lakote kot da bi tisto jedla. Fuj.
Kajsica, jutri pa res ponori na GK. Pismo, če mene vprašaš, bi jih lahko celo tožila. Tomaževič je pa res rep med noge stisnil, ker je videl, da so oni nekaj zamuštrali
. Zdaj se ti je pa res zgodilo že toliko hudih stvari, da od zdaj naprej mora iti pa vse le še lepo
. Hvala ti za pestke, ampak zdaj jih bomo raje zate držale, prav
? Kajsica, tudi če dragi odide, imate še vedno varianto plavalčke zamrzniti in vseeno iti v postopek.
Gugu, koliko si pa ti kaj pridelala celic v posameznem postopku? In kakšno terapijo si imela?
Abra, za Reševo bolnico Franja pa še nisem slišala, sem se prav fino narežala zdajle
. Ajajaj, že vidim, kako me bo spet strah pred punkcijo
. Koliko dobro mi gre, bom pa jutri videla. Ampak bolje kot zadnjič je sigurno
. Vidva sta pa kar na obali uživala
? Pa na jastoga, mmm
.
Mijavček, revčica, tebe tudi hiperstimulacija daje? Hvala za lepe želje
. Upam, da tudi ti čimprej k sebi prideš. In joške do Koroške so precej dober znakec, pa še tvoj je verjetno navdušen
. Jaz sem mu jih v prejšnjem postopku tako obljubljala, potem pa ni bilo nič z njimi
.
M. Rudovič, prijetno špikanje ti želim
. Ti je dozo z dveh na tri enote povečal, ne?
Gita, ti pa kar v miru lignje pojej, ko bosta kar dve bebici naenrat dobila, jih boš lahko le še na hitro v usta zbasala
.