Uuuu jutranja žurka! Atena, višnja, hitro kej napisat!
Mi smo spali do 7.30h Bi lahko še malo podaljšali, ampak ok. Alen je spet celo noč drnjohu ko polhek, js pa niiiiič! Sosedina kuhinja meji na najino spalnico in ji je celo noč voda tekla iz pipe. A vete kolk se to sliši ponoči!!!
Pa to je ene tretjič ta teden. Komi čakam, da jo vidim! Mater!!!! Tule v bloku se skoz neki kregajo za račune za vodo, pa eni avte perejo s pitno vodo vsak vikend, eni tepihe... In pol žurka vsakič, ko pridejo računi za komunalo.
In zdej ona hoče neki dokazat.
Shit, kak folk vse obstaja...
Zdej se morm kr spravit kuhat, ker moj spet pride ob 11h na kosilo. Pa še sekico mamo tu. Je zdej šla v CE na en razgovor za službo, pa me tolk zvija...
Držim pesti!!!
IZVIRNO SPOROČILO: atena777
Bom suha ko Jasna81
.

Ja kdo pa je reku, da sm js suha?Čaki, da bo srečanje v Celju. Se mi zdi, da sem na plusu kako kilco, odkar se ne dojima. Pa še nosečnost... Buši se že vidi! Pa tud pres tem me ni blo glih mal skupi. Sam ko se men ne ljubi it te diete.

Bom mogoče po drugem porodu, oz. ko končam z dojenjem. Tak da lahko še ziher 2 leti jeeeeem!!!
Nč, grem dat kruh vzhajat. Mam polnozrnato moko od peka (prav iz mlina in nima nobenih aditivov - baje) Za kosilo pa še ne vem kaj bi. Grem na kulinariko!