writing-img

RE: Februarčice 4. del

clock-img

12.02.2008, 14:03

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Hvala Suzi user posted image  Ampak na slikah je posteljica, ne košek! KOšek je v drugem albumu! To je Stokke posteljica, ki "raste" z user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

12.02.2008, 14:08

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Aha, sem vidla zdej. user posted image  Košek sem pa že pred časom vidla.  Naš košek je pa bolj vaši posteljici podoben, zato mi je takoj na to asociiralo. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

12.02.2008, 14:08

clock-img

polonca78

pencil-img

584

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Zdej pa se zame stiskej pestke Janey sm sama ostala od nas k smo mele 5. rok user posted image user posted image user posted image

Nisi sama ostala, jst sem še vedno tukaj. so me domov poslali. user posted image in čez 2 dni ponovno na pregled.user posted image

Sem pa ful vesela za Janey, da ji je konćno uspelo. Najverjetneje se ji ni uspelo dogovoriti za EA user posted image user posted image . ČEESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za tudi Pegici za Ažbeta!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2008, 14:10

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Oooooo, dolenjka, kako lepa sobicauser posted image user posted image user posted image . Ja, samo še user posted image manjka, pa bo popolna...
Meti ima sigurno kakšen drug razlog po mojeuser posted image , no bomo videli... Ne verjamem, da ne bi nič javila... user posted image Če slučajno predihava, mislim nanjo!user posted image
Nič, zdaj pa res kuhat, hvala bogu.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

12.02.2008, 14:18

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

ooo, lilči, vidim te. user posted image user posted image

clock-img

12.02.2008, 14:19

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

jaz pa pojma nimam kaj bi danes kuhala. user posted image

clock-img

12.02.2008, 14:23

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

Naš angelček LUKA je na svet prišel 6.2.2008, 3120g,50cm.!!!!!

naj povem, da je bil porod nalepši in največji čudež, kar jih je.

clock-img

12.02.2008, 14:33

clock-img

mary_lou

pencil-img

1187

Škoda POLONCA user posted image user posted image user posted image

No sej bova pa druga drugi zdej jamrale k sva same ostale

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

clock-img

12.02.2008, 14:35

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Naš angelček LUKA je na svet prišel 6.2.2008, 3120g,50cm.!!!!!

naj povem, da je bil porod nalepši in največji čudež, kar jih je.

Lillchy user posted image  user posted image  user posted image  In jaz sem ti mogla danes odpustnico napisat, da si ti na RR prišla? user posted image

Čakamo slikice!!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

12.02.2008, 14:35

clock-img

mary_lou

pencil-img

1187

Kaj naj naredim za prilogo k kanelonom s sunko in sirom? Najbolj bi pasal pomfri sam pol bo jutr vago pr G. raznesl

clock-img

12.02.2008, 14:37

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Kaj naj naredim za prilogo k kanelonom s sunko in sirom? Najbolj bi pasal pomfri sam pol bo jutr vago pr G. raznesl

user posted image  user posted image  user posted image  Ja in? Si bodo pa drugo kupili, kaj te pa vagajo? user posted image  user posted image  user posted image

Polonca user posted image  si se bala da ne boš mogla brez nas, pa si nazaj prišla a ne? user posted image

clock-img

12.02.2008, 14:39

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Babe mene bo raznesl od radovednosti, če je šla Meti rodit user posted image  A katera na tem svetu ve, kako se ta bejba piše, da pokličev v LJ P in vprašam če je rodila user posted image

Mamico ji.... osivela bom zaradi nje user posted image

clock-img

12.02.2008, 14:39

clock-img

mary_lou

pencil-img

1187

user posted image  user posted image  user posted image  Ja in? Si bodo pa drugo kupili, kaj te pa vagajo? user posted image  user posted image  user posted image

Sej res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2008, 14:40

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Lilčiiii, čestitke za Lukca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo se cartajte.

clock-img

12.02.2008, 14:42

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

Sem se uštulila k svakinji na net, tko da moram bit hitra. že 5.2.sem imela popadke, ki pa so se čisto umirili. Potem pa mi je ob pol dveh ponoči odtekla voda (sam ene tri žlice)user posted image , in ko sem študirala, a naj grem nazaj spat al ne, so pritekle še tri žlice.. user posted image  Pa smo šli... V P mi povejo, da sem 2cm odprta in da bo trajalo, zato je šel dragi nazaj spat. Ko sem se klistirala, se m začutila prve blage popadke, a glej ga šmeta, ko sem prišla okrog 4.30 v porodno, sem bila odprta že 4 cm. Ob 6h je prišel moj dragi, ko so tudi popaki postale gostejši in močnejši. Kot hudi krči med menstruacijo. Je prav pasalo, ko mi je masiral križ.Čas je pa kar letel... Potem sem dobila eno inekcijo in masko za dihanje, ker me je res že kar pošteno tiščalo. In potem se prižgejo luči, babica si nadane masko in pravi:; še enkrat pritisnemo, in glavica bo zunaj!; In res je bila.. In mi pove, da je zunaj, da ga lahko pobožam. Nič ni bolelo, med nogami sem videla malo bučko mojega fantka, ga božala po laskih.. In pride nov popadek in na trebuščka so mi ob 7.51 položili mojega fantka. Najlepši trnutek mojega življenja.

Zato drage moje, ne bojte se, poslušajte babico in pijte malinov čaj!!!! Babica kar ni mogla verjet, kako hitro se odpiram in da nisem rabila nobenih umetnih popadkov. In nisem nič šivana.
Skratka, z malim uživava, se crkljava, in včasih, ko pogrešam tisto brcanje v trebuhu, ga samo vzamem v naročje in ne morem verjeti, da je res tu, da je moj sin.

Uživajte zadnje dneve s trebuščkom, najejte se vsega kar imate rade, slikajte ga, ker bo kmalu vse drugače.

Vsem, ki pa se že cartate pa želim čim manj joka, čim več spanja in lepih trenutkov z našimi dojenčki.

clock-img

12.02.2008, 14:43

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Dolenjka, pobrskaj, če je v imeniku (gsm ali pa stacionarna tel, če jo imaš).

clock-img

12.02.2008, 14:48

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Lilči, krasna porodna zgodba. user posted image user posted image Pa super, da si rodila čist naravno, pa da nimaš šivov. user posted image user posted image user posted image  Bravo.

clock-img

12.02.2008, 14:50

clock-img

mary_lou

pencil-img

1187

DOLENJKA kako sta se pol vidva odločila glede izvornih celic?

clock-img

12.02.2008, 14:51

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Tko, pa če jaz po porodniški ne grem na CIO v službo user posted image  user posted image  user posted image

Meti je v porodnišnici, rodila pa še ni!!

Sem samo 1 priimek povedala (ima pa 2) pa je gospa rekla da še ni rodila, kar pomeni, da je notri, ker mi je ona povedala oba priimka, torej je sprejeta user posted image

clock-img

12.02.2008, 14:52

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

DOLENJKA kako sta se pol vidva odločila glede izvornih celic?

Jaz sem ena cinca marinca in ne vem kaj bi, moj pa isto. Tko da bom verjetn prej rodila, preden si bom na jasnem kaj je boljš user posted image

Aja, pa še za Meti: DIHI DIHI DIHI pa bo Janezek kmalu v tvojem naročju user posted image

clock-img

12.02.2008, 14:56

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Sem šla nazaj počekirat kaj je Meti nazadnje napisala: da se ji zdi, da je 2 popadka začutla, pa da ji je zvečer aleluja špilala, pa da bo danes buhteljnje pekla user posted image  No, od teh buhteljnov več kot očitno ne bo nič user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

12.02.2008, 14:57

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

meti, pridno dihaj. upam, da bo kmalo zibala.

prav tako pinči....nimam še nobene novičke od nje.

clock-img

12.02.2008, 14:58

clock-img

torcica

pencil-img

349

Meti srečno, držimo pesti! user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2008, 15:08

clock-img

ella79

pencil-img

4871

dolenjka jaz sem si še tele linke shranila za SMS-je, ki jih je mesecnica pripopala
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2225392
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1943117
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=923833

vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image in čim več prespanih noči

danes bo pa treba bolj spremljat RR, k vidim da bo Janezek prijokal user posted image meti dihamo s tabo

lillchy čudovita porodna zgodba

clock-img

12.02.2008, 15:16

clock-img

katka37

pencil-img

1792

Dolenjka, user posted image , super agentka si.

Meti, drži se!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem