writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

04.03.2008, 18:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.03.2008, 18:07

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

zimska, te še boli trebušček?

No, medtem ko sem čakala hčero na plavanju, mi ena gospa "dobronamerno" pove, le kaj še delam v službi (delam v šoli, 1.r), saj lahko dete dobi preko mene peto bolezen in plod bo odmrl. Joj, kot da nimam dovolj skrbi in se zdaj še bolj sekiram user posted image . Sem pa res smotana: kaj pa tiste user posted image , ki imajo doma več otrok in čakajo še enega? Se te kar izolirajo?

Mož me kliče, šibam jest.. Uživajte!

clock-img

04.03.2008, 18:09

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Hruška men je G rekla da imam nizko ležečo pojstlco,torej ga nosim nizko,to se pa vid na UZ.
Vrjetno te bo poleg morfe. še tko pregledala saj pr men je tko,pa tut trebuh mi vedno otipa.

clock-img

04.03.2008, 18:10

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Neboglasnica sori ker sprašujerm-kaj pa je to peta bolezenuser posted image
Upam da nism izpadla glupouser posted image

clock-img

04.03.2008, 18:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.03.2008, 18:15

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Peta otroška bolezen: vročina, izpuščaji, kao neka viroza. Nekaj takega..

hruška debeluška: z mano so bili vsi trije: mož in obe hčeri. Navaden pregled z UZ.

Zdaj grempa user posted image jest. Vrnem se malce kasneje!

clock-img

04.03.2008, 18:16

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

pr meni piše v materinski posteljica: spredaj! (s klicajem). a to pol pomen tut nizko? kr mi pa ni nič prepovedala kakih stvari... user posted image

clock-img

04.03.2008, 18:20

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Ne vem Inigo,najbol da vprašaš G,men v knižci piše da je pojstlca zelo nizko pa tut klicaj zraven.Ne piše mi pa nič da bi bla spredaja al pa zadej.

< Sporočilo je popravil maja24 -- 4.3.2008 18:21:35 >

clock-img

04.03.2008, 18:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.03.2008, 18:35

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Zimska, kje pa delaš? V LJ?

Hruška D. žal mi to ni govorila stara gospa, ampak mlada ženska, to se je pa zgodilo njeni prijateljici. Najbolje, da jo kar podurham nekam na varno.

clock-img

04.03.2008, 18:37

clock-img

tims

pencil-img

3129

Jaz imam v četrtek poleg morfologije tudi pregled. Ne vem pa kakšnega, a bo to notranji, al bo sam bušija zmerla user posted image .....Bom povedala v četrtek, kaj bo delala. Pa vprašala bom tud to, kako nosim user posted image . Spredaj, zadaj, na sredin.....user posted image .

clock-img

04.03.2008, 18:37

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

Hruška, men je delala sam morfologijo danes. Sem se tut slekla tko kokr ponavad ker sem tut misla da bo še navaden pregled zraven pa ga ni blo...

clock-img

04.03.2008, 18:48

clock-img

tims

pencil-img

3129

Neboglasnica, zaradi pete bolezni resnično lahko user posted image  v maternici odmre. Kolikor vem, naj bi bilo nevarno če se  user posted image okuži v prvi polovici nosečnosti. Peta bolezen sama po sebi ni problematična (če se okuži z njo otrok), ni zelo nalezljiva, prenaša se pa preko kapljic s kašljem, kihanjem in krvjo. Najbolje je, da ostaneš doma, če veš da pri vas razhaja ta bolezen.

clock-img

04.03.2008, 18:49

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Pmeni je takole; posteljica je zelo niziko,otrok je v medenični legi obrnjen navzdol! Pravi G. namreč ,da sem potecionalna kandidatka za predčasen porod.Skratka sama se držim navodil in skušam upoštevati marsikateri napotek na tem forumu. Nap. do zdaj nisem slišala za Magnesol.Tu gor sem prebrala ,poklicala G. ,ki mi je seveda zeloo priporočil ,da ga pijem.Mož ga je šel takoj kupit. Smešno pa je da do zdaj tega nikoli G. ni omenil. Tako ,da sem srečna če katera opiše svoje težave ali kaj podobnega in morebiti stem tudi komu pomaga.

clock-img

04.03.2008, 19:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.03.2008, 19:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.03.2008, 19:32

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

hruška ja moj je bil z mano. Pa lulčka smo vidl tko da mamo user posted image

clock-img

04.03.2008, 19:55

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

peta bolezen - ravnokar  - prejšnji teden jo je prebolela sosedova dojenčica in vsi smo bili v stiku z njo. Meni sicer ni nič ampak, za to bolezen še nisem slišala, da bi bila med tistimi, ki ogrožajo plod. Ali je možno, da jwe jaz ne dobim in jo samo prenesem?

Glede morf. UZ, jaz sem imela samo to, se pravi slečeš se samo okoli trebuha.

Napisano v materinski knjižici posteljica: zadaj, spredaj, je vse ok. Ni ravno ok, če piše nizko, pri meni piše: na zadnji steni delno čez MU. To je najbrž bolj opisana def. kaj pomeni pri meni nizko. In ko je res problem G. ziher opozori in pove kaj se sme početi in kaj ne.

Zato, če G ne priporoča: nič dvigovanja in če ne prepove seksa, potem brez skrbi - res je vse ok.

clock-img

04.03.2008, 20:04

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

punce, a ste opazle, da mamo skoraj vse fantke? samo ene par punčk je... user posted image julij bo moder user posted image

clock-img

04.03.2008, 20:51

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Hruška, saj vem, ampak vsake toliko časa me popade taka panika. Kaj čmo, take smo. Res bo najbolje, da se ne oziram na otroke (šolske mislim), ne na ravnateljico, ne na priznanje točk za krožke, vodenje aktiva... in jo ucvrem na bolniško. Vsaj toliko časa, da se tale vreme malce umiri. Moje user posted image me brca, očitno ne želi, da mami spet visi za računalnikom.

Se pišemo kasneje...

clock-img

04.03.2008, 20:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.03.2008, 21:01

clock-img

lindy

pencil-img

937

Ja mi bomo mel punčko, so dones še enkrat potrdili, čeprav so si pri meni doma vsi želeli fantka, nama pa je čist fajn, da bova imela princesko!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

04.03.2008, 21:11

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

user posted image  user posted image in user posted image  user posted image . Mi pa nismo želeli vedeti. Se bomo pustili presenetiti. Tudi mi komaj čakamo julij ali mogoče ujamemo še junij, saj sta obe dekelti rojeni junija. user posted image

clock-img

04.03.2008, 21:21

clock-img

netki

pencil-img

3488

vidim da vas je še kar nekaj tukaj...men je pa tko dolgčas.

malega sem pravkar dala spat....se je končno vdal.

moj user posted image  pa dela, zato ker ful sneži in ima pač tako službo da mora bit zdej na terenu. Bog ve kolk časa bom še sama, pa tko nerada sem. Spat sploh ne bom mogla.

clock-img

04.03.2008, 21:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem