zimska - kak lepa posteljica... pa posteljnina...
evo, pa sm spet vsa v solzah! tak mi je to lepo... včeraj sva bla v kinu... cela dvorana me je poslušala kk sm hlipala
to maš že vse pripravljeno ali so slikce še od prvorojenca? mi bomo posteljico kupili v maju, ko bomo meli stanovanje porihtano - zdaj ga prenavljamo. drugo pa že vse bolj kot ne imamo. manjka nam še banjica in kakšna malenkost...
Ja lepa posteljica res. Jaz pa nimam še čisto NIČ!! Pa kr nimam volje it kupovat. Ne vem kaj mi je.
ilatic - kako to?! ti ni za po trgovinah hodit? se česa bojiš? mogoče te bo proti koncu primlo
samo upam, da se ti bo takrat dalo. meni se nejbrž nebi, me že zdaj tak križ boli...
Jaz sem tudi malo zaskrbljena!
Naš
pridno plava od 16. tedna, na morfologiji je blo vse bp, vsaj mislim, da bi nas gin. drugače kaj opozorila na nepravilnosti. Spola nam ni hotel pokazat, je pa malo nizko in spredaj, tako da mi pripada še en ultrazvok v zadnjem tromesečju in mogoče bo tam kaj videt.
Zadnje čase pa zelo malo brca
. Ne vem, ali samo pridno spi ali kaj
? Se mi pa zadnji teden pojavlja nekaj novega: nekakšni krčki, ma samo na majhni površini, podobno kot črevesje a ni to, tako utripa parkrat pa neha. Kaj bi to bilo
?
Se tako zelo bojim, da se kaj zalomi in nas julija ne bo res malo več !!!!!!!!!
zorz - brez skrbi! najbrž je našel ali našla ugoden položaj in počiva. o tem je ena julijka govorila na prejšnjih straneh. gibe bomo morale štet šele od 30 tedna naprej. takrat je bolj pomembno koliko miga. glede krčkov pa ti lahko povem samo to, da že več kot mesec sama pije Magnesol, izmenično z drugimi magnezijevimi tabletami, ker je magnesol okrutno ogaben
. in mi kar pomaga. se mi zdi da se boljše počutim, nimam nobenih bolečin v trebuhu, niti otrdeva ne več... mogoče bi poskusila z magnezijem. meni ga je predpisala 3x na dan. toraj 450mg Mg dnevno.
ti krčki bi mogoče lahko bili tudi otročkovo kolcanje... ?
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Hvala za hitre odgovore indigo!
Upam, da je vse to res, da je kolcanje, ma se mi zdi, da bi naše
potem kar metalo ob tem kolcanju!
Ma saj vem da sem v rahli depri, bo že bolje
!
Sama pijem neovin z vitamini in omega tri maščobnimi. In dosti mleka in jogurta, ker mi zelo prija.
Nas bo v Juliju tudi TRI!
zorz, to je čist normalno, sploh zdej ko se plodovnica povečuje v sorazmerju s plodom, pa je čist možno, da se kak teden, dva sploh ne čuti brcik. ampak ni sile nobene, brez skrbi, otroček lepo pridno raste, postaja debelušček in julija boš mamica lepemu zdravemu otročku.
glede opreme, tut midva še nimava nič. SPLOH. še nisva nič kupovala, razmišljava nekje maja potem. res da že gledava malo vozičke in ta drago in večjo opremo, ampak vse informativno. maja, junija pa bova šla v akcijo.
glede služb naših dragih je pa žal tako, da bolj ali manj smo vse na istem. moj je sicer uradno doma ob petih, ampak se potem na mesec po parkrat za nekaj dni spravi službeno v tujino, pa se podaljša kdaj do večera, pa kakšna predstavitev, pa kdaj nočna, pa tudi čez vikend, ampak mene te stvari zaenkrat ne motijo in nama čist ok laufa. neki se jim odpira tujina še bolj, ampak zaenkrat je še vse dost zmerno. tiste ki pa ste cele dneve same, pa verjamem da je hudo in da morte kr potrpet. žal so službe od 7-15 dans še sam preteklost.
drgač pa lex za seznam prosim, ko boš mela čas. moj naslednji pregled je 8.4. sem pa pdp 5.7 da boš našla. hvala
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!