IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
NiLe pogrešam te...ampak vem, da se imaš gotovo s tvojo četico na počitnicah fino...
Evo meee... ja, imamo kar pestro pri nas ... čas počitnic in vse frkoline na kupu ... se sploh ne spomnem, kako sem uživala, ko sem imela prvega
. No, tale moja četica je prav prikupna
in kljub malce bolj natrpanemu dnevu se kar lepo rihtamo.
Naša Tia pridno je in spi - večino dneva, zvečer je malce nemirna, ampak mislim, da ne gre za krčke, ampak samo malo bi se cartala pri očiju. Drugače pa imamo na zalogi kapljice - VETROVNE, ki sem jih kupila v lekarni v WTCju - so zelo podobne tistim kapljicam s Koroške.
Imam pa eno

: kdaj vaši sončki zaspijo zvečer? Naša bi bila kar budna in še nimamo ustaljenega ritma ... kopamo se okoli 20.30, nato se podojimo, potem pa sicer malce zadrema in se prebudi in to traja tja do 23h ali še malo dlje... no, potem pa spi tja do pol štirih zjutraj, ko jo zbudi lakota. Jaz je ponoči ne previjam, razen če se pokaka.
Ketrin; bravo za vašo princesko

... vse je tako kot mora biti. Sedaj pa gasa na morje in uživajte ša za nas, ki ostanemo doma!!!
Lepa posadka; ful "cute" slikice ... se vidi, da so tvoji ful uživali ... moram pa priznati, da si res faca, da se spokaš s štirmi otročki in vse lepo popedenaš. Bravo!
Jo@n; tista z navodili je pa dobra

... glej, malo delaš po navodilih patronažne, malo si si kje prebrala, drugače pa se ravnaj po instinktu ... boš videla, da bo šlo
Big mamma; upam, da ste rešili situacijo z drugim najmlajšim in da te kmalu spusti k sebi. Pa pazi nase in pusti drugim, da kaj naredijo namesto tebe.
SpeliG; samo, da je tvoja Martina bolje ... moja

se je danes proti jutru zbudila s polnim noskom, je bila prav bogica ... danes sem ji čez dan čistila s fiziološko in je veliko bolje.
Čestitke
shoo in aprill za
Vse tiste, ki še čakate ... naj vam bo pot do svojih težko pričakovanih

čim hitrejša in lahka ... potem pa res preidemo na novo debato k DOJENČKOM.
Lepo preživite prvomajske praznike!!!