Čer ... vidim, da poteka debata o hrani v času dojenja. Nekaj nasvetov ste že dobile od izkušenih mamic in tistih, ki so pridno poslušale predavanja na MŠ ...
Še nekaj mojih izkušnej: moja dva nista imela hudih oz. dolgotrajnih krčev (prvi par noči, druga pa ene parkrat), pa sem jedla več ali manj vse oz. tisto, kar jem vsakdan in nisem drastično spreminjala jedilnika. Dobro, svinjino načeloma sploh ne jem, agrumov in jagod nisem jedla, solato sem jedla (majhno porcijo), ker bi težko zdržala brez, zelo začinjenih jedi sem se izogibala ... Ne vem, kako bi zdržala samo ob prekuhanem sadju in kruhu
. Otrok mora uživati oz. dobivati raznovrstno hrano, tako da bom ostala pri istem sistemu kot 2x doslej.
Pa še ena izkušnja iz porodnišnice: prva večerja po porodu je bil ciganski golaž s hrenovko (hudo pekoče), za kosilo masten zrezek in skleda solate s fižolom, tudi zelje smo dobili
, za zajtrk pašteta ... pa še kaj bi se našlo, kar načeloma naj ne bi sodilo na jedilnik doječe matere
Drugače pa sem danes oprala še eno žehto cotic za našo
, jutri si pa obvezno pripravim torbo za v P ... namreč, že dva dni sem čist adijo ... V spodnjem delu me ful matra, pa tako me tišči kot da moram na veliko potrebo ... v glavnem, težko hodim, sedim ... Popadkov nimam, ampak tak čuden filing je tam spodaj ... ne vem no, panike glih ne bi zganjala in se hodila kazat v P, saj imam naslednjo sredo pregled. Bomo videli.
Keeeetriiiin, kje si se izgubila??? Upam, da je za tvoje "nejavljanje" kriv naporen teden in da nisi slučajno kam zbežala
. Sicer pa, še en teden in boš tudi ti lahko izpregla
Pinka, vesela sem tvoje novice ... lepo nosečnost ti želim!
Jabolko, super za novo zibelko! Super si to izvedla!!
Tasyo, drug teden boš pa res oprala cunjce ... nikar se ne sekiraj. Sem jaz ista. No, danes sem le oprala eno rundo, ker ne bi rada - če me slučajno kaj preseneti - da mi dragi prinese cotke od moje triletnice za odhod bejbija iz P
Pa danes sva imeli isti jedilnik
Prijeten vikend vam želim ... grem počivat ...