Jaz pa rabim en nasvet.31.maja se ženi moj bratranec .Pred petnajstimi leti je bil on moja priča ,sedaj pa želi da bi mu to jaz vrnila.Uh sej sem takoj ZA ,samo kaj ko pa bo naš otroček takrat še tako majhen ,da nevem kako bi vse skupaj speljala ,
Najprej mi aprilčice oprostite, ker sem "uletela" k vam.
Ampak Big mama--sama sem bila priča najboljši prijateljici, ko sem ravni imela 1,5 mesečno dojenčico.
Naj povem, da je bil tisti dan mož bolj angažiran za dojenčka-jaz sem vmes dojila, sicer pa je bila malčica v vozičku (cerkveni, civilni obred, ostale formalnosti).
Večerno zabavo smo uredili tako, da smo v gostišču najeli sobo, kjer je

spal, zraven nje pa je bila moja tašča in delno tudi mož. Malo sem po potrebi dojila, pripravljeno pa sem imela tudi svoje iztisnjeno mleko v stekleničkah.
Vse je potekalo čisto o.k., sta pa mladoporočenca in ostali svatje razumeli, da sem pač vsake nekaj časa odsotna (dojenje).
Naj povem še to, da se je sam porod zakompliciral, da sem po 3-eh tednih imela še abrazijo in prvi mesec z dojenjem velike težave. Ampak se je vse uredilo in poroka je zame pravzaprav predstavljala pravo sprostitev--malo sem pokukala ven izza plenic in neprestanega dojenja.
Vse lepo.
Denar?
Odvisno od dogovora, pričakovanj.