IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34
Če ne bi bilo interneta, človek za tričetrt stvari sloh ne bi nikoli izvedel
.
Ne bit huda, samo imam občutek, da bi brez tega interneta predvsem manj komplicirale

vidim, da je že Ketrin podobno odgovorila

... sem prepričana, da bi bilo to testiranje obvezno, če bi bla res taka nevarnost pa pogostost ... men tud ni G nič omenila, ji pa zaupam, da bi me dala na testiranje, če bi mislila, da je treba
Ketrin, sicer je moj

dopoldne doma, tko da nič ne obljubim, da pridem na kavico ... se pa kar zmenite, jaz pa se pridružim, če bom lahko

bi se pa prislinila zraven za v Tosamo
Barby, če G ne skrbi, pomoje tud tebe ni treba

pa ful huda slikca
kar se tiče
porodnega načrta v Lj P, jaz ne bi preveč računala na to, da ga kaj prida upoštevajo

prav za Lj P sem slišala (od parih, ki imajo izkušnje od tam), da sicer blazno sadijo rožice pa razlagajo, kaj vse je pri njih na voljo, kako so super in oh in sploh, potem pa ne upoštevajo tvojih želja in lepo naredijo vse po svoje (marsikaj tudi brez tega, da bi ti prej povedali oziroma te vprašali, če se strinjaš)

pa upam, da je sedaj vseeno drugače in vas bojo upoštevali
Malamalinca, ti kar povej, če imaš kakšen nasvet ... ga nikomur ni treba upoštevati, če ga noče

jaz sicer upam, da se naš

ne naveže preveč na dudko (tko da tud rajši vidim, da je ne mara) ... so pa v MŠ rekli, da je še vedno boljše dudka kot prst ...
Marsovka, nekam veliko ničel se ti je zapisalo pri kg

drugače pa mislim, da imaš takoooo malo kg, da se ni treba nič sekirat
Sinska, čestitke za hiško

pa veliko uživanja in čimmanj požrtih živčkov ob urejanju
zdaj pa upam, da mi tole objavi, pol pa še kaj načvekam (to bo cel roman od mene

)