writing-img

RE: Julijke2007 - 5.del

clock-img

29.03.2008, 19:02

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Uuuu to pa je praznovanje!user posted image user posted image user posted image
Pa še user posted image user posted image za tvojadva! Sta se pa res oba potrudlauser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

29.03.2008, 19:06

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Aja sem vidla, da si me na blogu "že" dodala na seznam stikovuser posted image  

soooonček je, soooonček

clock-img

29.03.2008, 19:27

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Aja sem vidla, da si me na blogu "že" dodala na seznam stikovuser posted image  

če sem pa lena za te zadeve... saj še kup enih blogov berem, pa jih nimam na seznamu, ker sem prelena, da bi jih dala... to je namreč že full postopek.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.03.2008, 19:48

clock-img

julij

pencil-img

307

Čer!

Tolko sem priletela sem, da tebi, Freycha voščim vse najboljše! user posted image user posted image user posted image  Lepo, da ste se imeli fajn na kosilu, da je Dita bila pridna in da imaš tako zlatega v.d. moža. Kaj še češ več!user posted image  Škoda, da nisem Citiya zjutraj poslušala (sem še spala).user posted image  Lep večer še naprej!

clock-img

29.03.2008, 20:03

clock-img

tinispela

pencil-img

520

user posted image user posted image user posted image user posted image Dita, pridna! Špela je zadnjič samo pol ure zdržala v stolčku v gostilni. Freycha ti pa kar veselo praznuj, pa vrži kako kuglo še zame. Jaz tud ful rada bowlam.

clock-img

29.03.2008, 20:52

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Freychauser posted image user posted image user posted image

Kaj češ lepšega:
pridno dete,
zlati mož, pa še cukrov
za poln košuser posted image

clock-img

29.03.2008, 20:55

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Madejka, Corfu, Rumba, Šiškamiška... ostali kak ste vi?
Zdravje pa to, je kaj boljšeuser posted image

Če še ni čisto, vama in seveda vsem ostalim spet pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.03.2008, 21:07

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Sanek hvala! Maj je sicer zaspal, ampak z visoko vročino (upam, da bo Calpol prijel) pa bomo vidli kaj bo... Jaz pa sem za spoznanje boljše. Pljuča si ven vržem še samo zjutrajuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

29.03.2008, 21:13

clock-img

Anonimen

helouuser posted image

mal smo se potepali dons, blo kr kul, dete pridno...kk pa drgačuser posted image
zdej pa riževe vaflje uli odžiramuser posted image pa tavelik glaž cedevite ( še zmer nism pira nabavlauser posted image )
fajn se mam u glavnimuser posted image možek pa tamle drema na kavčuuser posted image

clock-img

29.03.2008, 21:15

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Ulla, uuuuuu kdaj pa sta se ženlauser posted image

clock-img

29.03.2008, 21:22

clock-img

Anonimen

user posted image sanek tega filma pa nauš vidla

user posted image

clock-img

29.03.2008, 21:26

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image sanek tega filma pa nauš vidla

user posted image

Saj glih zato, mi je blo user posted image user posted image , ko si uporabla to besedo na muser posted image

clock-img

29.03.2008, 21:28

clock-img

Anonimen

eh to je ljubkovalnouser posted image user posted image to je pa tud vseuser posted image

kuga pa nej rečemuser posted image moj fantuser posted image

clock-img

29.03.2008, 21:29

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Čer!
Moji že vsi spijo, vsi tuto komleto. Ob osmih smo pogasnili vse luči in so mrknili.user posted image
Jaz moram pa še kruh speči, danes delam ovsenegauser posted image , tako da bom še kako uro pokonci.
Sanek, mi smo že malo bolje, Hana je že dosti bolje, Julija je pa še slaba, pa še čisto nič ne more jesti. Zdaj bi se samo dojila, tako da bi jaz morala malo povečati mojo proizvodnjo.user posted image  Ah, čez par dni jo bo že minilo...

clock-img

29.03.2008, 21:30

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Ulla partneruser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

29.03.2008, 21:31

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

eh to je ljubkovalnouser posted image user posted image to je pa tud vseuser posted image

kuga pa nej rečemuser posted image moj fantuser posted image

Fant user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej res............. nikoli nisem razmišljala o tem, kako se med sabo imenujete, če niste poročeni. Verjetno bi tudi jaz rekla možek.user posted image

clock-img

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Ne saj je ok, samo iz tvojih ust je meni vseeno user posted image . To je kot, da bi jaz za mojega to reklauser posted image
mi2 boma tudi namreč večna koruznikauser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

ali pa v.d. možekuser posted image

clock-img

29.03.2008, 21:32

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Sanek in kako ga ti imenuješ?

clock-img

29.03.2008, 21:32

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Rumba red pa mašuser posted image
A Julija spi kljub bolezni?
No, pa super, da je vsaj s Hano boljše!user posted image
Bo bo minilo...itak!

soooonček je, soooonček

clock-img

29.03.2008, 21:34

clock-img

rumba

pencil-img

3745

madejka, kaki red.user posted image user posted image user posted image  Mi smo zavedni zemljani. A vi niste pogasnili luči?user posted image
No, ja, Julija spi na obroke, do polnoči še neki gre, pol je pa vsake pol ure pokonci, ob petih pa je konec noči.user posted image

clock-img

29.03.2008, 21:35

clock-img

Anonimen

ok no, sej navadno rečem dedcuser posted image sam dons pa tko srčkano drnjoha tamle na kavču, da sm se kr mal raznežlauser posted image sej mi oprostiteuser posted image

clock-img

29.03.2008, 21:37

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Ulla user posted image

Rumba eh ne touser posted image Jaz sem enga dala do devetih komaj komaj spat...

soooonček je, soooonček

clock-img

29.03.2008, 21:38

clock-img

Anonimen

rumba jaz obožujem ovsen kruhuser posted image user posted image pošlji...lahko po mejluuser posted image user posted image

s spanjem sem pa nekje isto...jo dam spat, spi dve uri, pol pa vsako uro cmevkauser posted image sam neki se premetava, obrača, sama se be čisto znervirauser posted image pa v ušesu se je tko okrempla, da ja bla cela krvava...me je kap skor ( sam to je blo dop. k je spala) po celem uhlji je bla strjena kriuser posted image čudak mali...

clock-img

29.03.2008, 21:41

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Ulla, pa ti pol sama nazaj zaspi? Julije ne potolaži duda, včasih rata možeku, da jo nazaj uspava, običajno pa mora biti joška. Pa sej bi bilo vse kul, me niti ne moti, samo da je ona zadovoljna, samo pol se ponoči ful naje, podnevi bi pa stradala. Valda ne more 24 ur jesti, pol pa GH odklanja...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem