writing-img

pleničke

clock-img

26.01.2005, 20:59

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

ne to pa ne vem. naslednjič bom probala pogledat ko bom šla v trgovino. saj po pravem bi moralo pisat nekje na pakungi, sam se tega vsi ne držijo.

clock-img

26.01.2005, 21:01

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ja to maš pa tut res...ne napišejo vsi kdo proizvaja, ampak od kje je poreklo... :zmeden:

clock-img

26.01.2005, 21:50

clock-img

ana1

pencil-img

153

Uporabljamo Pampers Sensitive. Trenutno imajo akcijo v DM-ju, če kupiš 3 zavitke+1 robčke Pampers ti podarijo zavitek plenic Pampers Senistive - tako, da prideš na ceno 46 sit/komad. Mi uporablamo samo te, ker imajo elastični robček, da kaj ne zleze ven.
lp, :rozica::rozica::rozica:

clock-img

27.01.2005, 10:05

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Mi imamo tudi Pampers sensitive, tisti elastični trakci so res fajn, ker plenička manj dol leze. Sem pa zadnjič kupila Fixies extra class (prebrala na forumu hvalo o njih), pa so mi tudi zelo všeč, tako fajn mehke so, občutno mehkejše od pampersk.
Lp, Pikca

clock-img

29.01.2005, 22:54

clock-img

lin

pencil-img

2504

Mi smo probali en kup plenic in pristali na Pampers sensitiv iz Dm.A te so poljske?Boooooo!Nevem meni se zdijo skori iste kot Pampers Active fit,samo da so sensitive (mje mnenje)mehkejše!
Sej sploh ni važen al so poljske ali nemške važno da vam odgovarjajo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem