cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ščitnica/depresija

clock-img

20.02.2008, 15:07

clock-img

Anonimen

Jaz si nikoli ne bi upala človeku takole po forumu napovedati, ali nekaj je depresija ali ni. Te stvari se lahko ugotavljajo samo s poglobljenim pogovorom v živo, pa še to običajno ne samo z enim. Zato je po mojem mnenju neodgovorno človeku napisati "tudi jaz sem imala to pa to, to sigurno ni depresija". Lahko je, lahko ni. Tudi mene je bolelo koleno, pa to ni bil rak, pri nekom drugem pa je bil, na kosteh. Mogoče malo pretirana primerjava, pa vendarle. Še zmeraj je bolje iti k zdravniku/psihologu in ugotoviti, da gre samo za preobčutljivost in zamašen nos, kot ne iti in imeti še večje težave. Če čutiš, da pomoč potrebuješ, potem jo. Najbolje se je zanesti na svoje občutke. 

clock-img

20.02.2008, 15:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem