writing-img

RE: Kaj bi blo?

clock-img

23.02.2008, 10:12

clock-img

M1987

pencil-img

656

Jaz sem taka budala, ker on ve da mi pomeni vse in da ga imam najraje na svetu in da i stvari, da ga bi zapustila user posted image user posted image  a ne vem kaj bi naredila user posted image user posted image  sta dve varjanti: ga zapustim ali pa ostanem z njim, a mu vrnem milo za drago na lep način user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

23.02.2008, 12:12

clock-img

taja27

pencil-img

1253

* Ljubi in boš ljubljen *

ne nujno ...

če ljubiš in s tem pogojuješ, to ni ljubezen ampak posesivnost ...

zakaj bi moral mene nekdo ljubiti, če jaz ljubim njega???? ljubezen izhaja iz nas in ne iz pogojevanja ...

clock-img

23.02.2008, 12:30

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Jaz sem taka budala, ker on ve da mi pomeni vse in da ga imam najraje na svetu in da i stvari, da ga bi zapustila user posted image user posted image  a ne vem kaj bi naredila user posted image user posted image  sta dve varjanti: ga zapustim ali pa ostanem z njim, a mu vrnem milo za drago na lep način user posted image

Oprosti, ampak res si.user posted image

clock-img

23.02.2008, 13:10

clock-img

Anonimen

zakaj bi moral mene nekdo ljubiti, če jaz ljubim njega????

ti tud rabis nekaj konkretnega.. in dovolj mocnega.. Sej verjetno si bos pocasi priklicala.. na dobri poti si.. Tko se to zgodi.. najprej si 'pameten' v varnem pristanu.. potem te pa rukne na odprto morje z obcasnimi nevihtami.. tud sonckom.. potem se mors pa ucit plavat, ceprav mislis, da ze znas.. user posted image

ce pa noces tega.. potem pa takoj nehaj s takimi.. user posted image

sej verjetno je ze prav tko.. ker ko nazaj gledas.. ves zakaj je tako.. Sproti je nemogoce.

clock-img

23.02.2008, 13:30

clock-img

Anonimen

Tko se to zgodi.. najprej si 'pameten' v varnem pristanu.. potem te pa rukne na odprto morje z obcasnimi nevihtami.. tud sonckom.. potem se mors pa ucit plavat, ceprav mislis, da ze znas.. user posted image

Vcasih pa kar v vodo najprej pades...user posted image

...in poskusa biti pameten....samo v vodi je treba plavat...ali uporabljat slauf :).

clock-img

23.02.2008, 16:18

clock-img

taja27

pencil-img

1253

zakaj bi moral mene nekdo ljubiti, če jaz ljubim njega????

ti tud rabis nekaj konkretnega.. in dovolj mocnega.. Sej verjetno si bos pocasi priklicala.. na dobri poti si.. Tko se to zgodi.. najprej si 'pameten' v varnem pristanu.. potem te pa rukne na odprto morje z obcasnimi nevihtami.. tud sonckom.. potem se mors pa ucit plavat, ceprav mislis, da ze znas..

ce pa noces tega.. potem pa takoj nehaj s takimi..

sej verjetno je ze prav tko.. ker ko nazaj gledas.. ves zakaj je tako.. Sproti je nemogoce.

user posted image  hmmm ... tjazy, tole je blo čist hipotetično vprašanje ... zakaj pogojevati? v tej ljubezenski izjavi (ljubi in boš ljubljen) me je zmotil samo ta pogoj in ne ljubezen sama ... jst ne pristajam na pogojevanja ... iz nobene strani ... to dela blokade ... saj pri meni

in sama ljubezen, ki jo dobivamo brez našega pogojevanja, je samo bonus ... če ne pričakuješ nič, je vse kar dobiš čisti dobiček ... in to je prava ljubezen, ki pa nas včasih prestraši, ker je tako nesebična in zaupljiva ... in potem se sprašuješ, če si vreden te ljubezni ... in je nočeš razočarat ... in tu so tiste skrite zanke ...

clock-img

23.02.2008, 16:24

clock-img

taja27

pencil-img

1253

...in poskusa biti pameten....

če poizkušaš biti pameten zase, je OK ... problem je v tem, ker je večina ljudi tako pametnih za druge ... ko bi morali biti pametni zase ... pogorijo

clock-img

23.02.2008, 17:01

clock-img

taja27

pencil-img

1253

ce pa noces tega.. potem pa takoj nehaj s takimi..

zakaj? sej se ne bojim sebe.

jst preprosto uživam v takšnih debatah, razmišljanjih ... in mene različna menja ne ogrožajo, ampak bogatijo ... in z vsakim drugačnim mnenjem si samo širim obzorja ... spoznavam nove oblike in nove resnice

'svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem'

clock-img

23.02.2008, 17:03

clock-img

taja27

pencil-img

1253

zdej se sama pogovarjam s sabo ... kar pa niti ni tako slabo, saj sem ugotovila, da mi RR sploh ne šteje mojih objav - zgleda, da imam limit na 895

clock-img

23.02.2008, 17:57

clock-img

nasmejani

pencil-img

253

Vse kaj se zgodi se zgodi z enim razlogom.
Pa tud prevara mora met razlog.
Vsi takoj pomislimo da je problem v tistem kir je prevaral a nikoli nočemo. vidit možnost da je prevarani bil povod za prevaro.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

clock-img

23.02.2008, 18:09

clock-img

Anonimen

Vsi takoj pomislimo da je problem v tistem kir je prevaral a nikoli nočemo. vidit možnost da je prevarani bil povod za prevaro.

Ne vem, ce je sploh pottrebno govoriti o tem, pri kom je problem...saj sta tako prevarani/a kot tisti, ki prevara, del iste zgodbe.

clock-img

23.02.2008, 18:10

clock-img

Anonimen

ker je večina ljudi tako pametnih za druge ... ko bi morali biti pametni zase ...

Itak...user posted image

clock-img

23.02.2008, 18:29

clock-img

Anonimen

Vsak si zasluži še eno priložnost a ne?user posted image user posted image

Nevem zdaj povedat kaj bi naredila v tistem trenutku.Zdaj razmišljam mogoče takole,da bi mu še enkrat odpustila takrat pa nevem kako bi razmišljala.

clock-img

23.02.2008, 18:29

clock-img

Anonimen

Eno. Vec pa ne.

clock-img

23.02.2008, 18:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Eno. Vec pa ne.

Ja sam tud pri tale eni bi vedno ostajal dvom kaj,če bo spet ali je že spet.....user posted image user posted image Ne verjamem,da se lahko kar tko pozabi in odpusti.

clock-img

23.02.2008, 18:35

clock-img

Anonimen

Ne verjamem,da se lahko kar tko pozabi in odpusti.

Lahko, lahko, ce si pripravljen narediti korak naprej in ne nazaj.

clock-img

23.02.2008, 19:45

clock-img

smrka

pencil-img

3582

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

ce ne koga ljubis.. se ni mogoce zaljubiti v drugega..

To ti iz lastnih izkusenj? Al si kje prebraluser posted image user posted image

clock-img

23.02.2008, 19:46

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Glavno jest vem, da prevare oprostila nebi, niti pod razno... ce nekoga ljubis nemores rec da je bil pa tisto trenutek norosti ko si sel/sla spat z drugim. Ni sans! 

clock-img

23.02.2008, 22:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: taja27

če poizkušaš biti pameten zase, je OK ... problem je v tem, ker je večina ljudi tako pametnih za druge ... ko bi morali biti pametni zase ... pogorijo

Ja to je res...

sej ta 'pameten' ni bil misljen negativno.. ampak preprost naravni zakon.. ko mislis, da nekaj obvladas.. se zgodi nekaj.. ki te prisili, da priznas, da se ne ves vsega..
Je pa prav lukavo (skoraj mal nesramno) user posted image  tole nastiman.. Dovojeno ti je.. iti cez vse meje.. da si naberes dovolj samozavesti.. pol te pa trescijo s ceglom po glavi.. in to na tak prefinjen nacin.. da se lahko samo nasmejes.. user posted image  nemogoce, da bi bilo slucajno..

ampak pomembno je samo to kot je rekel tip v tistem govoru. 'Bil sem zavrjen, ampak sem se vedno zaljubljen' user posted image

Ni pomembno kolikokrat pades.. ampak, da se vsakic poberes.. in ves.. nekaj vec.. user posted image

clock-img

23.02.2008, 22:18

clock-img

Anonimen

Ni pomembno kolikokrat pades.. ampak, da se vsakic poberes.. in ves.. nekaj vec.. user posted image

Recimo, da si ti prevarani, n-krat...kolikokrat bi bil pripravljen vstajati?

clock-img

23.02.2008, 22:23

clock-img

taja27

pencil-img

1253

pomembno je samo to kot je rekel tip v tistem govoru. 'Bil sem zavrjen, ampak sem se vedno zaljubljen'

za takšno izjavo je potrebna samozavest... takrat si priznaš, da ni vse odvisno samo od nas samih

clock-img

23.02.2008, 22:25

clock-img

Anonimen

Sej vstajanje je tud to.. da oddides iz veze. Vcasih je ostati tam kjer nisi srecen poraz...

clock-img

23.02.2008, 22:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Sej vstajanje je tud to.. da oddides iz veze.

aha, ok. Pa recimo, da se ti to spet zgodi, v neki novi vezi.

Kolikokrat mislis, da bi lahko ponavljal? Teoreticno vprasanje...

clock-img

23.02.2008, 22:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: taja27

pomembno je samo to kot je rekel tip v tistem govoru. 'Bil sem zavrjen, ampak sem se vedno zaljubljen'

za takšno izjavo je potrebna samozavest... takrat si priznaš, da ni vse odvisno samo od nas samih

ja.. ni odvisno samo od nas samih.

clock-img

23.02.2008, 22:28

clock-img

Anonimen

za takšno izjavo je potrebna samozavest...

Mislis, da je mozna "popolna" samozavest?

Bila sem prevarana...in kljub temu naprej 100% zaupam? 100%, ne 99%?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem