writing-img

RE: Hvala vsem,...

clock-img

22.02.2008, 08:19

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Draga Nalin in Jonas pestke stiskam že od kar sta v bolnici, nisem si pa mislila da je tako hudo. Naj vaju čuvajo dobri angeli in naj dajo jonasu moč. vem da bo zdržal, ker ima pogumno mami. Objme za oba. mislim na vaju!!!

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

22.02.2008, 08:26

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

Nalin  , držim pesti in močno upam ,da se Jonas čimpej iz tega izkoplje ven in da ozdravi.
držita seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2008, 08:28

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Ojej draga Nalin,sploh nisem vedla kaj se dogaja-res mi je hudo,upam da bo malemu Jonasu bolje.

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

22.02.2008, 08:31

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

grozno user posted image
verjamem,in držim pesti,da se porihtajo te zadeve.
jonasu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

22.02.2008, 08:33

clock-img

saskija

pencil-img

1852

Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

22.02.2008, 08:34

clock-img

srki

pencil-img

9222

Joj, Nalin, želim vam, da bi se vse dobro izteklo, ubošček mali, sej mi gre kar na jok.

Srečno, srečno, .....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2008, 08:36

clock-img

Afnica

pencil-img

766

user posted image  Vem kako je, ko trepetaš za svojega otroka. user posted image  Ne bi bila rada v tvoji koži.

Držim pesti!!user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

22.02.2008, 08:36

clock-img

noe

pencil-img

982

Upam, da se čimprej pozdravite . Držim pestiuser posted image

clock-img

22.02.2008, 08:38

clock-img

ta.nja

pencil-img

360

Drži se Jonas.user posted image user posted image user posted image user posted image

Anejko bejko

clock-img

22.02.2008, 08:51

clock-img

123a

pencil-img

466

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil 123a -- 22.2.2008 8:53:27 >

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

clock-img

22.02.2008, 08:53

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ojej, kar zmrazilo me je, ko sem prebrala, kaj vse prestajate. Držim pesti, da bo z Jonasom vse vredu. user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

22.02.2008, 08:56

clock-img

issa

pencil-img

1111

tudi jaz,kot vse ostale trepetam z tabo nalin in močno držim pesti za tvojega jonasa"!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2008, 08:57

clock-img

Anonimen

Joj Nalin drži se.Malemu Jonasu pošiljam veliko veliko pozitivnih misliuser posted image

clock-img

22.02.2008, 08:57

clock-img

Anonimen

user posted image Nalin user posted image

Košek user posted image user posted image user posted image za Jonasa.

clock-img

22.02.2008, 09:00

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

user posted image user posted image user posted image tud jaz držim pesti da bo z Jonasom čimprej boljše

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

22.02.2008, 09:01

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Tudi jaz do sedaj nisem zasledila kaj se dogaja z Jonasom.user posted image Držim pesti, da si opomore in da bo čimprej takšen, kot mora biti - zdrav.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 22.2.2008 9:02:09 >

clock-img

22.02.2008, 09:03

clock-img

petra a

pencil-img

2070

držim pesti za tvojega fantka,naj se čimprej pozdraviuser posted image user posted image

clock-img

22.02.2008, 09:10

clock-img

smigli

pencil-img

1088

V mislih z vama držim pesti in vama pošiljam polno ++++ energije!
user posted image user posted image

clock-img

22.02.2008, 09:13

clock-img

paris

pencil-img

1304

Prepričana sem, da bo še vse dobro Nalin, mora biti! Močno, močno držim pesti! 

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

22.02.2008, 09:13

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Nalin-vem ,da te mali Jonas ne bo zapustil ,ker si dobra mama ,takšna ,ki bi si jo vsak želel in ker je Jonas pravi mali borec.Pojdi z dvignjeno glavo naprej ,naj Jonas ne občuti tvojega trpljenja ,tvojih solz!user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2008, 09:14

clock-img

GB

pencil-img

576

Nalin zelo mi je hudo, ko berem tvoj post , ampak vedi ,da bo dobri bogec poskrbel za Jonasa in bo vse dobro . Molila bom za vaju in posiljam vama in tvoji druzini enega angelcka cuvaja .

user posted image

clock-img

22.02.2008, 09:16

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Veliko hudega prestajate...user posted image . V mislih sem z vami!Upam, da se čimprej porihta tvoj sinekuser posted image

clock-img

22.02.2008, 09:20

clock-img

Anonimen

Nalin, držim pesti, da bodo dr. hitro ugotovili, kaj je narobe in znali Jonasu pomagati.
Ostanite močni, pa vendar, če čutiš potrebo da se zjočeš, se le daj, samo ne vpričo Jonasa!
Kmalu bodo vse to le grde sanje, Jonas pa bo nazaj v tvojem naročju!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2008, 09:21

clock-img

valči

pencil-img

2344

Nalinuser posted image ,kar šokirana sem,ko sem to prebrala...Močno držim pesti za sinka,verjemi vanj in v zdravnike,ki so ob njem.Uspelo vam bo,vsem,saj drugače sploh ne more bit.
Bodi močna in vsi vaši s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

22.02.2008, 09:25

clock-img

Dajadada

pencil-img

1132

Močno, močno držimo pestke za zdravje malega Jonasa user posted image user posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem