writing-img

RE: rabim nasvet.

clock-img

01.03.2008, 19:58

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Sm mal dol zginla user posted image Je bil moj lubi vmes mal na računalniku.
In koxte kj danes?

clock-img

01.03.2008, 19:58

clock-img

issa

pencil-img

1111

hehe ok...kaj bomo rekle?
uf sem glih malega dala spat,pa še malo godrnja in jokca....
kako ste ostale....

clock-img

01.03.2008, 19:59

clock-img

Pikica5

pencil-img

925

Hey _sanja_* in Issa, kako sta kaj?

Jaz sem zdaj malo brsklala po netu user posted image  komaj čakam to user posted image  marca, da gremo v akcijo in nekje proti koncu aprila ne pričakujemo user posted image  user posted image user posted image user posted image  morda pa rata user posted image

clock-img

01.03.2008, 20:00

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Js superuser posted image
Issa, ti si že mamicauser posted image Veš največ o vsem tem, kar nas zanima. Povej, si mela lepo nosečnost? Težek porod?

clock-img

01.03.2008, 20:01

clock-img

issa

pencil-img

1111

si me prehitela....
sem vredi samo tečno mi je bilo danes,ko je pa tkšno brezvezno vreme blo...pa še zunaj nisem mogla bit u z tamalim....
uff,sem se pa menla z olekicoki je v 7.mesecu nosečnosti,pa sem jo malo tolažila,revica,..ji user posted image nagaja da ne more spat.....

clock-img

01.03.2008, 20:03

clock-img

issa

pencil-img

1111

em nosečno je  bla lepa,...edino zadnji mesec malo kriza,ker sem bla zelo živčna in nervozna,....enm pa še 11 dni je zamujal....drugače pa vem samo to da je bil porod naporen,bolečin pa se ne spomnim,..to nekako ćensko telo potlači,..tak da hitro pozabiš,......

clock-img

01.03.2008, 20:03

clock-img

issa

pencil-img

1111

user posted image  malo se zatipkam,.....se zgodi......

clock-img

01.03.2008, 20:04

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Ja, sm čula velik o tem ja, da je nespečnost lahk velik problem. Mene osebno je najbolj strah SSuser posted image
Poroda se ne bojim. Bo že šlo. Če vse preživijo, bom js tudiuser posted image

clock-img

01.03.2008, 20:06

clock-img

Pikica5

pencil-img

925

joo kak lepo, bodila si največjo srečo v naročje zato pa si vse pozabila, tako je tudi prav user posted image

jaz se grem malo posladkat, je mami naredila biskvit z jabolki in češnjami, a bo katera? user posted image user posted image user posted image  spet delam lušte user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 1.3.2008 20:09:37 >

clock-img

01.03.2008, 20:08

clock-img

issa

pencil-img

1111

ja se je res,ko so mi ga položili na prsa,sem tako vse pozabila,edino godrnjala sem na zdravnico,ko me je šivala,..hehe vse pozabla samo to je bolelo,še dva tedna po tem,..user posted image user posted image

clock-img

01.03.2008, 20:10

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Kolk si pa bla stara ko si rodila? Na drugem že delate?

clock-img

01.03.2008, 20:14

clock-img

Pikica5

pencil-img

925

Boga user posted image ,  mojo kolegico še je en mesec bolelo, ker so ji celo maternico od znotraj raztrgali ko so ji vakum delali ker ni bla dost odprta, po 17 urah trplenja so ji pol te to nardili dali so ji 3 umetne popadke prej pa ni šlo.

clock-img

01.03.2008, 20:15

clock-img

issa

pencil-img

1111

stara sem bila 20 let,...bi pa že delala na tem,samo čakamo malo na bolše finance,.....
evo moj pikec ko je imel 7.mesecev..

user posted image

upam da sem prav prilepila...

clock-img

01.03.2008, 20:16

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

O groza, Pikicauser posted image Porodov je res tolk vrst k žensk. Vsaka ma drugačnega.
So pa vse moje prijatlce večinoma samskeuser posted image In nima nobena takih izkušenj, tk da se o tem ne morem z njimi menit.

clock-img

01.03.2008, 20:17

clock-img

Pikica5

pencil-img

925

iiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kak je srčkan user posted image

Pa ti ni žal ne, ker si tako hitro imela?

clock-img

01.03.2008, 20:19

clock-img

Pikica5

pencil-img

925

Ej pri nas v Mb na EPF pa je full dost nosečk letos sploh 2.letnik in med njimi tudi katera moja kolegica, sploh ta ubožica in to klepetamo in se pogovarjamo pa kaks o naše mame to dale skoz, debate mamo take user posted image

clock-img

01.03.2008, 20:19

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

O fantka mateuser posted image Kk lepo. Če si kje že to napisala, se opravičujem, ker pozabim včasih, kaj preberemuser posted image
Si si želela fantka?
Nama se dozdeva, da bo punčka. Ne vem zakaj, oba čutivauser posted image Čeprav mi je vseeno, samo da bo zdrav. Ampak se mi zdi, da čutim. Moj dragi pa tudi, pravi, da že 20 let ve, da bo mel punčko user posted image
Glede financ pa vem, ja...user posted image

clock-img

01.03.2008, 20:20

clock-img

issa

pencil-img

1111

o jej,kriza..........to je pa res moglo bolet....

hm mojo cimrov porodnišnici so pa pustli da se je 20 ur matrala....pol zadnjo uro so ji komaj umetne popatke dali,pa prej še transfuzijo ker je že čisto dehidrirana....poosledično se je nenjena pikica preveč plodovnice napila,...pol pa so imeli neke težave tako da prvo noč ni bila z mamico tamala....

eh ja vsaka nosečnost je drugačna in porod tudi....

clock-img

01.03.2008, 20:21

clock-img

sancy

pencil-img

130

evo mene.Mi je neki racunalnik nagaju. Issa ful je lusten.Moja bivsa sosolka je rodila ful na hitro. Najprej je sla zjutraj na ctg in ji je reku da se nic ne bo ko je pa domov prsla pa ni ne sedet mogla ne nic, je prsla pa k ginekologu ji je pareku da mora takoj v bolnico kr je vidu ze dojenckove laske. In je rodila na en dva tri. Zdej ma pa lusno punckouser posted image

clock-img

01.03.2008, 20:23

clock-img

issa

pencil-img

1111

hehe,jaz sem nekako vedla da bo fantek,....pa ni mi žal...čeprav sem takrat bla glih sred zadnjega letnika pa je bil full stres pa praksa pa tako,....pa mi res ni niti malo žal....glede financ pa sma se tak nekako znašla,čeprav je takrat moj bil študent nisma nobene pomoči dobila od države,ko tako lepo piše kake pomoči dobijo študentske družine....ma ja..user posted image user posted image

clock-img

01.03.2008, 20:25

clock-img

Pikica5

pencil-img

925

To je super, če gre en dva tri user posted image  full je zanimivo kak se porodi razlikujejo

Se mi je zdelo, da boš tako napisala Issa user posted image user posted image user posted image user posted image , ker ni nobeni žal, glede na to kako eni "paničarijo"   moja ta priajteljica pa vse dobi, kak je to različno hmm

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 1.3.2008 20:28:35 >

clock-img

01.03.2008, 20:25

clock-img

issa

pencil-img

1111

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....sancy....
ja sem mela sošolko ki je rodila par mesecev pred mano..on pa tako suha bila da se ji sploh ni vidlo,..ludi v šoli sploh niso vedli da je noseča in da je že v zadnjem mesecu,..pol pa je samo eno jutro prišla na našo skupno jutranjo kavico in je full stokala da ji je slabno in da jo trebuh  boli,..smo jo peljali h G. pa jo je nadrla češ kaj še tu dela naj gre raje rodit,..pa je pol kake dve urce po tem rodila..........
ja vse se dogaja...

clock-img

01.03.2008, 20:29

clock-img

sancy

pencil-img

130

js si tud zelim de nebi mela nubena ud nas nubenih zapletov in de bi mele lepo nosecnost ko bomo user posted image . Js kukr vem vse pravijo da ceprov je bil porod tezak pa bolec, da ko so dobile svojo strucko v narocje de so vse bolecine zbolele.user posted image  

clock-img

clock-img

issa

pencil-img

1111

evo da se še malo pokažemo,to pa je zadnja slikiza (preden nam je digital šel po gobeuser posted image user posted image user posted image )
v jaslicah vsi lepo papajo user posted image

user posted image

clock-img

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Js pa nimam nobene noseče sošolke, ena je sicer že mamica 7 letnemu fantku, ampak se ne družma preveč... Drugač pa še nihče ni navdušen za otroke med mojimi kolegiuser posted image Med fantovimi precej bolj, jih že tud majo...
Za študentske družine pa ... blablabla... Same besede kakšne pomoči so deležne... user posted image Na to se res ne gre zanašat!

sancy... lepo, da si prišlauser posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 1.3.2008 20:30:25 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem