writing-img

kako naj ugotovim

clock-img

23.02.2008, 17:34

clock-img

Anonimen

na bebiki smo delali par mesecov in nič.:-( Potem pa sva se nekaj spičla in sem  se odločila da z bebiko še melo počakam. Povedala sem mu da sem se odločila, da naredim prvo še neki faks. Zdaj pa imam občutek, da ko seksava da mu pride v mene. Nikol mi ni po seksu full teklo iz nožnice. ( sperma) Tako da zdaj full težko to....Včeraj pa sem mela občutek da me bo med seksom zalilo,pa nisem bila full zrajcana. OBČUTEK SEM IMELA DA IMAM V NOŽNICI POLNO SPERME. sAJ VESTE TISTI OBČUTEK.Kako naj ga dobim, da ne laže......Potem zjutraj vedno na vložku opazim malo bele siraste stvari. Če bi bil moj izcedek,nožnični ne bi bil takšen. Mislim da mi laže.

clock-img

23.02.2008, 17:36

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Ga pač samo vprašaj! Mi tukaj lahko samo ugibamo !user posted image

clock-img

23.02.2008, 17:37

clock-img

Anonimen

pa saj ga vprašam...pa pravi da ni res. Potem se pa nardi kod da mu je prišlo in leti na wc. 

clock-img

23.02.2008, 17:56

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Torej uporablajta kondom če prav razumem in ne KT?

Kaj pa če si tako močno želi bebico?

Vsekakor pa se z njim resno še 1× pogovori.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

23.02.2008, 17:57

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Zakaj pa leti na wc? Da mu pride v skoljko? user posted image

clock-img

23.02.2008, 17:59

clock-img

Anonimen

ne nimava nič zaščite. Na wc pa leti,ker se nardi da mu pride v roko.Ne vem zakaj bi meni potem tako belo ven......če nebi spustil.

clock-img

23.02.2008, 17:59

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Kdaj leta na WC zdaj ali prej, ko sta delala na user posted image ? Če prav razumem, je prej letal na WC, ko sta delala na tem. Zdaj, ko pa ti ne delaš na tem, pa on dela in ne lata na WC in konča v tebi.user posted image
LP

lana38

clock-img

23.02.2008, 18:03

clock-img

Anonimen

ne....vedno mu je prej prišlo kod meni. Zdaj pa vedno do konca zdrži da meni pride. Že to mi ni jasno. Na wc leti po seksu s tičem v roki, kako da mu je prišlo v roko. Pa malo si ga podrka in kao......

clock-img

23.02.2008, 18:37

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

svašta! user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

23.02.2008, 19:45

clock-img

ona

pencil-img

3685

IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

svašta! user posted image

Ja,ti rečemuser posted image

clock-img

23.02.2008, 20:41

clock-img

Raguel

pencil-img

338

Veš kaj anonimna....ženske imamo šesti čut in mislim,da te tvoj čut ne vara.Če je prej 6 mesecev spuščal vate,že moraš poznati kakšen je občutek in kaj in koliko izteče nato še ven.Mislim,da se res pretvarja po tistem,ko že spusti vate,da mu pride s prekinjenim odnosom v njegovo roko in si jo gre potem v kopalnico "kao" umit.Očitno se je odločil mimo tebe,da bo še naprej delal bebico.
Ker si ga odkrito že vprašala o tem in je zanikal,pa bodi malo bolj politična.Ko bo naslednjič letel v kopalnico,pojdi z njim in mu poglej v roko-čisti računi,dobri prijatelji user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

clock-img

23.02.2008, 21:44

clock-img

vesel

pencil-img

770

Bravo Darja30!! Se čisto strinjam s Tabo!!

druzina je zame vse!!

clock-img

23.02.2008, 22:19

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Oprosti no, ampak koliko sta pa vidva stara?
Najprej hočeta otroka, potem se skregata, se ti premisliš, zdaj te pa on hoče "na finto" narediti nosečo,....
Bi bilo smešno, če ne bi bilo žalostno.

clock-img

23.02.2008, 22:36

clock-img

Anonimen

Darja, bravo, js se tudi strinjam s tabo!user posted image

clock-img

24.02.2008, 18:22

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

JA HALO KJE JE TLE ZAUPANJE???????JST ŽE NEBI BLA S TIPOM ČE SI NEBI ZAUPALA......

clock-img

24.02.2008, 19:56

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Najprej hočeta otroka, potem se skregata, se ti premisliš, zdaj te pa on hoče "na finto" narediti nosečo,....

user posted image

Poliži, pa boš videla kakšen okus ima stvar user posted image .

ADIJO MIO ČESA FOLK VSE NE DOŽIVI TU NA RR. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

24.02.2008, 20:46

clock-img

Orhideje

pencil-img

518

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

user posted image

Poliži, pa boš videla kakšen okus ima stvar user posted image .

ADIJO MIO ČESA FOLK VSE NE DOŽIVI TU NA RR. user posted image

Ma res, dajta se vprašat, kaj sploh želita? Če si ne zaupata, sploh ne vem, ali ima smisel delat na user posted image .  Pa tudi mene zanima, koliko sta stara?

clock-img

24.02.2008, 21:01

clock-img

*Mišika*

pencil-img

213

se strinjam s puncami, ne vem zakaj delata na user posted image  in zakaj si sploh želita otročka, če si ne zaupata in nista iskrena drug do drugega. se mi ne zdi pošteno do otročka, ker v končni fazi otrok potegne kratko.

in ja, koliko sta stara?

... dočakala sva svoj plusek ...

clock-img

24.02.2008, 21:50

clock-img

KOLIBRI

pencil-img

269

Ja in zakaj ne uporabita kondoma, če se bojiš, da bi zanosila?! user posted image

Boš že ugotovila, kaj počne - takrat, ko boš ali ne boš dobila menstruacije. user posted image

clock-img

25.02.2008, 10:10

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Zresnita se.....user posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

25.02.2008, 10:43

clock-img

rokapi

pencil-img

168

Misli, da je kar nekaj načinov za preprečevanje zanositve navoljo in se mi vajin način ne zdi pravi. Če ne želiš znositi, potem se ustrezno sama zaščiti.

clock-img

25.02.2008, 13:40

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Heh... maš pa res posebnga fantauser posted image
Če se ti zdi, da je naenkrat več tekočine, potem je tk logičn kam konča. Js ne vem, če bi lahk spregledala vse, kar steče iz mene.
Se pa strinjam s prejšnimi komentarji... To je stvar obeh in medsebojnega zaupanja, tvoj fant pa dela neki po svoje...

clock-img

25.02.2008, 15:02

clock-img

Anonimen

Če ta anonimna ni "leonida" ki je pred parimi meseci pisala, da delata na bebiki pa ne ve kje ostane sperma,ker ji ni nič ven priteklo in je podvomila v to, da fantu zares pride v njo...zdaj pa masta obraten problem al kaj?
..nisem mogla mimo brez komentarja; se opravičujem.

clock-img

25.02.2008, 17:00

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Čuj, kaj ti resno misliš s tem vprašanjem, ali kar tako malo "nabaciš", da potem vidiš, kakšni so komentarji???? user posted image

Če ne veš, poskusi, ena prej pravi da poliži, lahko tudi povohaš, primeš, menda ja veš, kako sperma zgleda?!

clock-img

27.02.2008, 11:44

clock-img

Anonimen

ma prave ste, vse skup tu gor no.user posted image .. Vprašanja, pol pa še odgovori taki....    se mi zdi da bom kar počla od user posted image

Kaj se pa vprašanja tiče.... res bi lahko vedla kaj teče ven...pa malo politike se idi- on si gre roke umivat, ti pa takoj za njim na WC (kao).
Čeprav se mi zdi da se je res odločil, da ne bo prenehal bebija delat...  :)
Odkrito se pogovorita!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem