Dobro jutro. Pa je spet petek, kaj gre hitro tole, majka mila, lih zdej bomo stari.
Da še malo pokomentiram za nazaj.
Moci, priprave v polnem teku?
Kako z Zojo napredujeta pri kahlici? Pridna deklica, ni kaj.
Si kakšno oblekco že našla zanjo za na poroko?
Frrr, kako je bilo potem z moževo nogo in pajkovim ugrizom? Uživaj na morju, upam, da doma ne bo panike.
Pikapolona, kako kaj Brina? Bine še aktualen?
Dolgo nam nisi že kakšne njene fotke pripopala.
Piskot, kako počutje? Glede NS sem imela jaz pri Maxu čez 7500 tisti rezultat, pri Lanu pa zgolj 1:3300. Se ful poznata dve leti vmes. Ampak itak je vse ok, pa saj ti to veš, kajne?!
Glede stanovanja se pa tudi jaz sprašujem, kakšnega ti je prejšnja lastnica to pustila?
Mis, pridno se redi tale vaša mala princeska. Le tako naprej. Upam, da prijeten morski zrak pomaga Tini.
@lina, hvala za čestitke in to direkt z morja. Upam, da se imate oz. ste se imeli lepo.
Lucika, pri La Redoute sem jaz že naročala in so čist ok oblekce. Ala H&M recimo. Kako potem z malo trmico? Knjige že delujejo?
Muki, vaša Iva ima pa res domišljijo, kako to ona govori.
Ploskam in se čudim.
Pa super za tak fajn izlet v zoo, za nas je sicer malo daleč, ampak verjamem, da se splača. Tudi krasne fotke, kot vedno, afkors.
Tudi Neža pridna, prava mala gobarka, čist po mamici.
Tudi Iva prava mala umetnica.
Fleki gor al dol.
Če se spomnite, je šel lani Max z dedkom na eno slikarijo in so bili ljudje čisto navdušeni nad njegovo sliko. No, letos sta šla pa oba, tudi Lan, in oba naslikala vsak svojo simpatično sliko, ljudje spet čisto navdušeni, seveda. Bom od doma fotko pripopala, da vidite naša umetnika. Uf, da začnemo to prodajat, jaz bom kr službo pustila.
Remy, še malo zdrži, pa bo pol tolk bolj fajn. Kdaj točno imaš izpit, da bomo držale pesti? Pa sporoči, kako je mož opravil na razgovoru.
Cotke, ki jih Max preraste, pospravim za Lana. Cotke, ki jih Lan preraste, pa spravljam v škatlo. Pojma nimam za koga. Moram mal presortirat, pa kaj probat prodat.
Anč, tiste bosanke so tudi v večjih številkah, pri nas jih Max skoz nosi. Imajo jih zihr v H&M.
Sivkamivka, fino za tak doživet Kreslinov koncert. Upam, da si danes že kaj na boljšem glasu.
Kako vam gre odvajanje?
Tistih "zadnjih" trenutkov pri dojenju se jaz spomnim pri Maxu, točno vem, kako je bilo tisto zadnjo dojenje, pri Lanu pa ne, ker on je bil itak posebna zgodba, kar se dojenja tiče.
Psaša, super za napredek pri govorjenju, in to kar cel stavek pove Miha. Saj bo, boš videla, še prosila ga boš, če je lahko malo tiho. Govorim iz lastnih izkušenj.
Lina, na to, da človek zaradi službe in vsega norega tempa, zamudi pol otrokovega življenja in odraščanja, tudi jaz velikokrat pomislim. Ma ni kaj, je treba pa tiste trenutke, ko smo skupaj, še toliko bolj izkoristiti.
Tako, zdaj pa še malo podelat, pa domov, uživat v vikendu.