writing-img

RE: Oktobrčki 2006-4

clock-img

21.08.2008, 12:15

clock-img

piskot

pencil-img

2846

dan.

tok dela, pa tako malo casa. v stanovanju odkrijemo vsak dan se kaj novega, kar nam bo za kaksen dan podaljsalo cas selitve user posted image . Zdaj je treba z vseh sten odstanit 40 let barvanja, ker nam bo menda sicer kaj v kroznik padlo user posted image .Vodovodarja smo zdaj nasli, enega drugega, ati pridno dela tam cele dneve, tako da se komaj kaj vidimo.

Sosedi so za zacetek zelo neprijazni, nam bodo menda izstavili racun za celomesecno ciscenje bloka user posted image . Pa tako sem upala da gremo na boljse kar se tice sosedov. Moramo enkrat bajto narest, ni kaj.

Drugace smo pa zdravi in to je to. Martin je vceraj prvic uzalil babico. Ko sva odhajala, Martin je bil ze v avtu, mu je babi se nekaj tezila, pa ji je rekel: Babi dej zapri ze vrata. Da bi videle to faco user posted image . Cist ji je nos dol padu.

Danes bila pri ginekologu, nic novega, se vedno sem noseca, za izvide pa po novem izves po telefonu. Svasta.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

21.08.2008, 12:55

clock-img

Anonimen

da se malo pregrešim..........ne morem brez vas

povem samo, da gre moj v Anglijo na razgovor za službo- danes ga peljem na Brnik........

Tinkara bo do sobote pri mojih, jaz pa se "učim"

lp

clock-img

21.08.2008, 13:12

clock-img

piskot

pencil-img

2846

remy drzim pesti, da se stvari odvijejo tako kot ti bo najbolj odgovarjalo. pa veliko uspehov pri ucenju. 

clock-img

21.08.2008, 22:16

clock-img

moci

pencil-img

5572

kdo štrajka? zakaj štrajka?

madonca, gneča pri oktobrkah - selitve, izpiti, dopusti, poroke, ... a še kaj.

zaposlene smo, ni kajuser posted image

clock-img

21.08.2008, 22:18

clock-img

moci

pencil-img

5572

piškot, sranje, kdaj ste pa planirali selitev?

remy, saj se ne moreš non stop učit ... user posted image

clock-img

21.08.2008, 23:09

clock-img

lucika

pencil-img

2357

nič ne štrajkamo:) eni pač nimamo kaj pisat, hehe...
vse po starem, vsi zdravi, delamo še vedno, nič novega torej.

piškot, si predstavljam vaše zbrke:) ampak malo mi je pa smešno. ker verjetno niti ni tako hudo. ker si tvojo prejšnjo lastnico ne predstavljam v stanovanju v takem slabem stanju:)))) saj ni take sile, a ne. sam radi bi zdaj vse porihtali.... bo, počasi se daleč pride....

clock-img

22.08.2008, 10:04

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Dobro jutro. Pa je spet petek, kaj gre hitro tole, majka mila, lih zdej bomo stari.user posted image
Da še malo pokomentiram za nazaj.
Moci, priprave v polnem teku? user posted image  Kako z Zojo napredujeta pri kahlici? Pridna deklica, ni kaj.user posted image  Si kakšno oblekco že našla zanjo za na poroko?
Frrr, kako je bilo potem z moževo nogo in pajkovim ugrizom? Uživaj na morju, upam, da doma ne bo panike.
Pikapolona, kako kaj Brina? Bine še aktualen?user posted image  Dolgo nam nisi že kakšne njene fotke pripopala.
Piskot, kako počutje? Glede NS sem imela jaz pri Maxu čez 7500 tisti rezultat, pri Lanu pa zgolj 1:3300. Se ful poznata dve leti vmes. Ampak itak je vse ok, pa saj ti to veš, kajne?!
Glede stanovanja se pa tudi jaz sprašujem, kakšnega ti je prejšnja lastnica to pustila?user posted image user posted image
Mis, pridno se redi tale vaša mala princeska. Le tako naprej. Upam, da prijeten morski zrak pomaga Tini.
@lina, hvala za čestitke in to direkt z morja. Upam, da se imate oz. ste se imeli lepo.user posted image
Lucika, pri La Redoute sem jaz že naročala in so čist ok oblekce. Ala H&M recimo. Kako potem z malo trmico? Knjige že delujejo?user posted image
Muki, vaša Iva ima pa res domišljijo, kako to ona govori.user posted image  Ploskam in se čudim.user posted image  Pa super za tak fajn izlet v zoo, za nas je sicer malo daleč, ampak verjamem, da se splača. Tudi krasne fotke, kot vedno, afkors.user posted image  Tudi Neža pridna, prava mala gobarka, čist po mamici.user posted image  Tudi Iva prava mala umetnica.user posted image  Fleki gor al dol.user posted image
Če se spomnite, je šel lani Max z dedkom na eno slikarijo in so bili ljudje čisto navdušeni nad njegovo sliko. No, letos sta šla pa oba, tudi Lan, in oba naslikala vsak svojo simpatično sliko, ljudje spet čisto navdušeni, seveda. Bom od doma fotko pripopala, da vidite naša umetnika. Uf, da začnemo to prodajat, jaz bom kr službo pustila.user posted image
Remy, še malo zdrži, pa bo pol tolk bolj fajn. Kdaj točno imaš izpit, da bomo držale pesti? Pa sporoči, kako je mož opravil na razgovoru.
Cotke, ki jih Max preraste, pospravim za Lana. Cotke, ki jih Lan preraste, pa spravljam v škatlo. Pojma nimam za koga. Moram mal presortirat, pa kaj probat prodat.
Anč, tiste bosanke so tudi v večjih številkah, pri nas jih Max skoz nosi. Imajo jih zihr v H&M.
Sivkamivka, fino za tak doživet Kreslinov koncert. Upam, da si danes že kaj na boljšem glasu.user posted image  Kako vam gre odvajanje?
Tistih "zadnjih" trenutkov pri dojenju se jaz spomnim pri Maxu, točno vem, kako je bilo tisto zadnjo dojenje, pri Lanu pa ne, ker on je bil itak posebna zgodba, kar se dojenja tiče.user posted image
Psaša, super za napredek pri govorjenju, in to kar cel stavek pove Miha. Saj bo, boš videla, še prosila ga boš, če je lahko malo tiho. Govorim iz lastnih izkušenj.user posted image
Lina, na to, da človek zaradi službe in vsega norega tempa, zamudi pol otrokovega življenja in odraščanja, tudi jaz velikokrat pomislim. Ma ni kaj, je treba pa tiste trenutke, ko smo skupaj, še toliko bolj izkoristiti.
Tako, zdaj pa še malo podelat, pa domov, uživat v vikendu.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

22.08.2008, 13:32

clock-img

altati

pencil-img

5724

Ojla, tuki prejšnja lastnica Kukijenega stanovanja v novem stanovanju.
ja kaj naj rečem, Kuki hoče vse novo, tko kot jaz in je treba vse poštimat....saj smo mi imeli tuki tudi ogrooomnooo dela, pa je prej vse super in fajn izgledalo.
Zgradbe niso nove, inštalacije niso nove, stene niso nove, podni niso novi in to je to....
Glede Kukinih sosedov pa: fulll so fejst, sam na začetku vedno zatežijo (meni so tud). Pol se pa umirijo in so enkratni! Vsaj meni so bili, saj veste, naši žuri...a kaj ko Kuki noče žurat z njimi...

clock-img

22.08.2008, 13:33

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Glede stanovanja se pa tudi jaz sprašujem, kakšnega ti je prejšnja lastnica to pustila?user posted image user posted image

groznega, itakuser posted image ...pa saj to je vedela, a neuser posted image

clock-img

22.08.2008, 13:36

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

glede flekov  - jest ne vem, al sem čudna al kva, ampak meni čist dol visi, pikice dol ali pa gor. Ne uporabljam nobenih čudodelnih čistil, samo prašek in mehčalec. Mi je sama misel, da potem z vsemi našpricanimi čistili majčko na otroka vlečem, grozna. Raje vidim, da ima en flek kakor te kemikalije.

tule se samo podpišem, s tem da jaz niti mehčalca ne uporabljam.
je sušilec več kot odličen mečalec.
če je res sila, uno zadevo dr. b...pa še ne vem kaj uporabim, ki ima krtačko na koncu, drugače pa nič.

Cunje načeloma ne posojam, ker jih tudi sama nisem dobila čisto nič. Izjema je sestra, s katero pa sedaj itak vse menjava ( ker je njen sin ravno toliko velik kot naš ). Jih bom pa enkrat podarila, ko bom zaključila z rojevanjem.

jaz cunj ne posojam, jih pa prodam ali podarim.
Izjemoma sem jihj posodila samo enkrat.
prodam tiste, ki so res lepe.
podarjam pa tiste, ki so slabše.
in to je to.
šparam nič, ker mi je to brezvezna navlaka.... otroke imam pa itak na 5 let in si res ne jemljem užitkov pri kupovanju novih oblačil.

< Sporočilo je popravil altati -- 22.8.2008 13:41:28 >

clock-img

22.08.2008, 13:38

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

No, če že razpravljamo o flekih, me zanima, če imate v mislih tudi takšne fleke user posted image :

user posted image

user posted image

ja, takle in podobno imamo mi skoraj vsak dan.....barvice, vodenke, blato, zemlja, trava, sadje, čokolada....ni da ni....naš mali je vsak dan za v pralni strojuser posted image

clock-img

22.08.2008, 15:17

clock-img

@lina

pencil-img

1437

mi smo nazaj - kaj naj dam: user posted image ali  user posted image ?

zvečer vas preberem in pokomentiram, če mi uspe...

vam pa moram še povedat, kaj me je danes razveselilo: na morju poslušava z možem cd od Gibonnija, pa pravim, kako da nikol ta frajer ne pride v naše kraje, samo nekaj po Prekmurju se razkazuje (user posted image ).... in danes se peljemo po mestu, pa vidim velik plakat - 6.9. nastopajo Gibonni, Kreslin in Društvo mrtvih pesnikov... rezultat: varstvo imava že uštimanouser posted image user posted image

zdaj pa preberem še milijon e-mailovuser posted image

clock-img

22.08.2008, 18:28

clock-img

mis

pencil-img

2168

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

6.9. nastopajo Gibonni, Kreslin in Društvo mrtvih pesnikov... rezultat: varstvo imava že uštimanouser posted image user posted image

jest tuduser posted image  naslednji dan bomo imeli pa krstuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

clock-img

22.08.2008, 18:31

clock-img

mis

pencil-img

2168

@lina, zdej se moramo pa res vidituser posted image

dojenje: jest še polno dojim

me smo nazaj, Tinin nos se puca, kašlja manj, Neža uspešno prestala prvo potovanje čez mejo... več pa kasneje

clock-img

22.08.2008, 20:16

clock-img

piskot

pencil-img

2846

cer.

matr, saj nisem mislila tako hudo, altati user posted image

danes sem ze boljse volje. vodovodar je menda zakljucil z delom, banja je ze vzidana, stene so ze skoraj vse gole .... pocasi napredujemo. vse ki ste si ze rihtale stanovanja verjetno veste kako je, ko bi najrajsi da bi bilo ze vse vceraj mimo, pa se pol se kaj najde ...

komaj cakam na tale dez ki ga obljubljajo. res je soparno.

lucika in kaj pravis na kompetentnega otroka? jaz jo ravno berem, pa moram priznat, da sem malo razocarana.

clock-img

22.08.2008, 20:38

clock-img

muki1

pencil-img

7193

@lina, a veš da sem se nate spomnila, ko sem videla da boste meli Gibboja. Uživajte ob poslušanju mojga lubčija user posted image user posted image user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

22.08.2008, 20:46

clock-img

lucika

pencil-img

2357

piškot, branje še ni prišlo na vrsto. sem si kupila 3 knjige, nujno nujno je bilo, zdaj pa nič iz mene.
no, posadila sem eno palmo in okoli postavila škarpnike, za še več rožic. eto, me je začelo grabit:))) smo pa tudi prekopali za hišo vso zemljo, prebirali kamenje in en del posejali travo. to je zdaj še en večji, skoraj končan projekt...potem pa smo končali. hehehe, hecam se, nismo končali. in notri in zunaj je še miljon del.
sem se pa šla zmenit danes z direktorjem, da me spusti na morje. bomo spakirali lepega dne, pa gasa na dopust. djerba, tunizija ali turčija, nekaj od tega bo. malemu smo dali danes delat pasoš, tak da nas nič ne ustavi. naj gre nekam ves denar in šparanje in hiša in...ma, nam bo žal, če bi ostali doma. tak da je odločitev padla. zdaj čakamo, da pade še cena na primerno raven in gremo.
danes za spremebo se mali uspava z atijem. drugače na mene, neeeee, mamica gre spat. vsak dan isto. in navadno kar ostanem v spalnici. ko človek glih dobro zadremucka, kaj se češ vstajat...sem se naučila, da se na brzino stuširam, ko ati malega oblači, da lahko kar odspim do jutra...
jaz bi tudi šla na kak koncert, bi bi bi...sam ne na gibonija, na gorana karana, če si lahk zbiram. al pa kingstone, da se mal nanorim.

clock-img

22.08.2008, 21:10

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

matr, saj nisem mislila tako hudo, altati user posted image

saj vem da ne.....jaz bi jih v fazi selitve in seveda vseh potrebnih gradbenih ter takšnih in drugačni del par kar ubila, tko da te čist štekamuser posted image user posted image

clock-img

23.08.2008, 13:54

clock-img

lucika

pencil-img

2357

pozdravček.
evo, da nas rešim iz druge strani!

jaz sem danes ultra pridna. sem posesala hišo, skuhala kosilo za nas in za sosede; pospravla po kosilu, pobrala in zlikala en kup cunj. sem pogruntala, da se mi ni treba parit v mali in hitro vroči kopalnici, če pa lahko likam na terasi. evo, in je bila mala malca. sploh ker sem bila tak ponosna zraven nase, kak sem se to pametno spomnila:))))
moja moška se uspavata. mali je danes pravi rugec. in mucek hkrati, smo dobili vsak po par lubčkov. prej pa mal solate v glavo...:) tapravi je. imam ga rada za pojest. čeprav bi si včasih zaslužil kako po riti. sam zaenkrat mu sam obljubljam, da ga bom začela tepst. pa jaz vem, da ne bom, on pa tud:)

grem še kaj koristnega naredit. imam voljo in jo je treba izkoristit.

clock-img

23.08.2008, 13:59

clock-img

mis

pencil-img

2168

oj!

moji vsi spijo, jaz malo pospravljam, zdaj grem pa še jaz ležat s knjigo v rokiuser posted image

clock-img

23.08.2008, 19:51

clock-img

mis

pencil-img

2168

Ja ja, spal ja... Ati je spal... Tina je pa prmaširala iz sobe. Nič spala danes. In to je vedno ob sobotah zadnje tedne. user posted image  Miška moja. Pol ma pa popoldne ornk krizo, utrujena za umret. Ampak ni njen čas in nikakor spat. Pol krizo prebrodi in je ful zlata, no, zdaj je pa že tik pred posteljo. pižamo oblačiuser posted image

Neža pa tud ni mogla ornk spat, kadar je zaspala jo je Tina uspela zbudit in je pol tečkica, če je nenaspana. sicer pa Neža res lepo in veliko spi.

Grem pogledat če je kakšen dober film danes...

clock-img

23.08.2008, 22:19

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Sam da se na hitro oglasim. Preživeli res krasen, sončen, topel dan v ZOOju v Lignanu. Na poti nazaj nas je dohitelo neurje s točo kot le kaj.user posted image Kaj takega pa še nisem doživela.user posted image  No, k sreči smo počasi le srečno prišli domov. Lahko noč.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

24.08.2008, 09:27

clock-img

Arabela

pencil-img

2245

Hojla!

Mi z morja, imeli smo se super, maladva prava carja.... ko se porihtam se še kaj oglasim

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

clock-img

24.08.2008, 11:10

clock-img

lucika

pencil-img

2357

ooo, arabela, haaaaj, smo te pogrešali!

jaz, ko sem še z emule nazadnje filme z neta vlekla, sem se včeraj spustila v akcijo. začenjajo se filmski večeri pri meni; včasih sva tako rada gledala filme. odkar imava malega, pa sva pogledala cela dva. to bom zdaj spremenila. začela sem z ps i love you, in je res film, da se reče.

clock-img

24.08.2008, 11:44

clock-img

Anonimen

uh, kar se tiče filmov sva midva tudi bolj NE, kot JA....

no, naslednjega katerega bom šla v kino ali pa doma gledala bo 'Kako ugrabiti nevesto''....baje da je tam toliko newyorških prizorov, da bom že zaradi tega jokala...

Drugače pa se me loteva ena nydomotoška depresija......mah kar ne morem verjeti da je to to, in da smo sedaj tukaj....

nč, grem kosilo kuhat....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem