hotla sem vam zaupat, da sem danes imela v rokah eno malo, luštno štručko, kmalu staro dva meseca, na las podobna Tini od mis - malo Nežo od mis
Neverjetno, kako pozabimo te male prstke, ustnice, ki se šobijo, stopalca, ki niso večja od našega mezinca,... zdaj, ko imamo te velike smrkce
sem imela kar mal treme jo prijet - a sploh še znam? Pa je kar dolgo zdržala pri meni v naročju, a ne mis?
Matjaž začuda ni kazal nič ljubosumja - malo me je prišel potrepljat, češ a se me spomniš mami, jaz sem tvoj, sicer so pa bila igrala in piškoti bolj zanimivi od dojenčka
moci, muki - ko pišete, da se radi sprehajate po gozdu... a vas ni nič strah klopov? Mi smo sprehode po gozdu kar malo odklopili, ker imam kar eno paniko pred klopi oz. boleznimi, ki jih prenašajo
Remy - bravo za odkljukan izpit
ampak te cene so pa ubijalske
Maxica, luštne fotke
In ko smo pri fotkah: eno leto je kar smo v hiši in kar sem vam obljubila pokazati še opremljeno štalco
Zadnje dni se ukvarjam z urejanjem fotk, albumov, pripravo za razvijanje ipd.... Zato sem dala v RRalbum malo fotk, kako smo takrat prazne prostore hiše zapolnili z našo kramo...
Pripravila sem pa tudi nov album z nekaj fotkami našega morja.... Če katero zanima - ZS.
Lu - praviš da si geslo pozabila... Jaz sem ga tudi od mojih prvih dveh albumov - pa ga zelo enostavno spremeniš. Ko greš v moje albume, imaš spodaj pod albumi Administracija - popravi. Klikneš, povoziš staro geslo in vtipkaš novo, klikneš Shrani in pošlji fotke, nato klikneš Končaj z urejanjem albuma. In imaš novo geslo. Simple as that!