IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34
Fredov obroč - nekaj časa ga je imela ful rada in je z veseljem plavala v njem. Zdaj pa noče več.... sem pa premišljevala, da bi za v nizko vodo imela rokavcke, čeprav jih odsvetujejo...
...sej pr nas je isto...fred ni vec najbolsi prjatu...pa kr na glavo leti...jes ne vem kako je to do 4 let tale tardec fred k pise na skatli...a do 4 let je pol za igrat pa z nozem ga lukant ?

jes sem mu kupla kr un obroc k ma ''hlacke'' tak oranzn za u morje ; za po nizkih vodah- na morju je en tak bazencek naravn k je vode lih do gleznev pa nau mel nic..rokavcki se mi zdijo pa tko velki na tele nase otroke, ceprov sem mela pomislek tudi ze na to, ma ne vem...bomo vidl...kako se bo vse skp obnesl...mislm pa da bom jes in obroc in rokavcki in fredi in vse

...
...kati, savna ze zaprta?...a ste ze dobil koga...drgac pa...jes bi tocn unmu k je reku da je treba dol dat rekla nej zrihta se da se da nazaj gor...ceprov vem...na konc se sam savnas..briga jih...
...u pon pa na morjeeeeeeeeeeeeeeee ;)...svit se nch ne ve kaj ga bo doletel

, tameldve nase pa ze odstevata...najprej gremo sami, pol pa se mal oci dol pride cez vikend, pa mal babi pa dedi pa tko...otroci so dol do nadaljnega, odrasli se bomo pa menjali

...kako bo, porocm iz kraja dogajanja...
...a se sam men zdi al me je spet Presern ujel?
...drgac pa...
snaha je pa kjut do konca, da o
tamladmu ne govorim
...ostli pa tut, ste vsi pridni moji ipd ;)..
bodi dovolj...k se ptrok naspi gremo pa na peekneek ;)...ćevapn- here we come
sau sau vsem marcevskim frklam in frkolinom