Kati - ja tole s čevlji je čist mim
. Sem jih pred 1 mesecem kupovala v Massu (za oba), pa kar smo hotl kupit, ni blo številke
. Nevem, zgleda bo treba že za 1. maja kupit poletne čevlje, če hočeš kaj zbirat. Ti pa v tolažbo povem, da se nogica potem kmalu umiri in ne raste več tako hitro
Žabika - kje si ti kupila Crocksice? Koliko imajo najmanjšo številko (saj vem, da si to že pisala, pa se mi ne da brskat za nazaj
)
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
-neki me zanima, a vaši lumpi tud tepejo???Naš skoz sam tolče, tko da se bojim, da ne bo kdo mislu da to doma vidi
Ja, pri nas je isto. Pa še grize.

Včeraj je prišel k Ani in jo ugriznil v nogo, da se jei še danes ugriz pozna

Ne vem, kaj si bodo mislil v vrtcu

Mu pa beseda NE sploh nič ne pomaga, tud tolče dalje. Če ga pa kao malo nazaj udarim ali postavim stran je pa užaljen 100 na uro
Ela je bila pa res božca, še na sliki se vidi hudo
spanje - običajno spi od 21 - do 8 ali 9 zjutraj (sedajle še spi, je šel pa včeri malo kasneje spat, ker smo se potepali), potem gre pa še okrog 12.30 spat za 1 - 1,5 ure.
Jaz sem ta teden na dopustu, od danes dalje. Čakam, da se Žiga zbudi, potem pa šibava v trgovino (mu moram kupit še ene sandalčke, upam, da jih dobim), pa špec morava kupit. Potem bomo pa malo začeli peči. Ene slane palčke sem že včeraj zvečer