IZVIRNO SPOROČILO: erna14
tejcica-a ves da se zdele ze par dni spomnim na vida,ej kok je on zdele ze velik
....aja pa lustna slikca tvoje solarke
Velik in težek.

Ne, ne, nismo več tolk ekspresni v rasti. Sam čevlje bo pa kmal od njega verbala njegova skoraj 3 in pol letna sestrična, ker mali ima nogico 24/25.
Vidim da vaši sončki že ful govorijo. Mi skoraj nič. Obvlada am-am (to že skorej od rojstva

), pa-pa, kaka (Jaka - kuža) in jaja (Taja). To pa je vse kar ima zaenkrat en pomen. Vse ostalo pa je ka ali knnnnn (neki podobnega). Je pa tut Taja ful pozno začela govort, dons pa sam ponoč dočakam da je minuto tih.
Anja,

. Uf kolk te razumem glede vrtca. Jaz sem mislila danes da se mi bo srce strgalo ob takem joku.
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Taja - carica!
Kaj te rutke so plastične
Ne, iz blaga. Sej kot rezervne so dobil tut take kot smo jih še mi imel, za zavezat, ma te so bolj praktične, ker jih samo čez glavo da in basta.
Pa še naše današnje poročilo uvajanja. Tudi pod razno ni šlo po mojih željah. Po zajtrku sem nameravala za kako urico se umaknit, pa mali kot da je čutil da se odpravljam, ni hotel stran od mene. Ko pa mi je le uspelo iti ven iz igralnice je Vid še preden sem se v garderobi preobula in odpravila pogruntal da me ni in to je bil taaaaaak grozen jok.

Sem šla raje pred vrtec da ga ne slišim in da počakam če jim ga bo uspelo umirit. No, ko sem čez kakih 15 min stopila nazaj v vrtec sem takoj zaslišala naš jooook... še vedno! Najprej sem se zlomila jaz, ko pa sem se umirila sem šla nazaj notri in mali se me je prijel kot klop in je kar trajalo preden se je umiril in se je spet nazaj zaigral. Ampak vzpodbudno pa je, da je kljub vsemu, ko sva odhajala, obema vzgojiteljicama dal pa-pa in ljubčka. Jutri pa moj prevzame uvajanje.
Me je pa tak odziv malega danes čisto s tira vrgel in se v službi sploh nisem mogla zbrat. Ma saj da je na začetku malo joka je za pričakovat, ampak Vid se je drl da je bilo noro, pa na začetku ga noben niti v naročje ni smel vzeti. On se je nalepil na vrata in...

. Bo jutri boljše. Mora bit!
Še dobro da Taja šolo s takim veseljem sprejema. Danes popoldan sploh ni nehala govort kaj so počeli, kakšne učiteljice imajo... Jo je prav veselje poslušat.