Jutri pa je moj zadnji dan pred dopustom. Sem si ga vzela že v petek, da bom mela dan čisto zase
.
To z uvajanjem je mene ful spomnilo, kako je bilo, ko je naša šla v vrtec
. Zdaj je ostala v jaslični skupini, čeprav je 3/4 otrok šlo naprej v vrtec - ker so bili toliko starejši. Ampak meni je to všeč, da bo zdaj s svojim letnikom. Je pa precej novih otrok in ker se vsi uvajajo, je vrtec zjutraj in popoldne dobesedno prazen. No v glavnem, čimmanj solzic tako pri malčkih kot pri mamicah
A vaši že sami jedo? Tisti, ki so v vrtcu verjetno da, kaj pa ostali?
Ja, že kar dolgo sama je tako z žlico kot z vilico. Tudi pije iz kozarca brez problema. In ja, to je naredil vrtec.
Pri govoru smo v zadnjih 2 tednih res ful napredovali, zdej poimenuje vse družinske člane: mami itak - ampak zdej mi tudi ljubkovalno reče mamika, ko je raznežena

, oci, dedi, babi, teta in Aji.
Iz vrtca je prinesla tudi pesmice, rada ima piko polonico, zraven poje "popa-popa", kar je pika poka.

Pa pri Marko skače, takoj začne skakat in na aj-aj poje zraven. Še najbolj zna pa zaplesat ringa raja.
Manj vesela novica je, da se je zjutraj začela upirat oblačenju

in previjanju. Včasih mam kar hude probleme in vzame precej časa (in živcev), da ji razložim, zakaj se mora preoblečt. Tudi po 25 minut traja vsa ceremonija.
Urla - majčka je pa res huda
Fotke - vse fuuuuul luštne