IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Kati: jaz sem te pa jutri hotela kam povabit. Hitro se pocajtajte. Tudi Hana ni čist bp, ima neke pikice po telesu. Ne vem, a je to kaj v zvezi z jagodnimi fruchtzwergi ali pa je kaj drugega. Pa komaj smo nehali nosek brisat, že spet ven teče.
Tudi jaz sem mislila na vaju

. No sej, bo še kak dan

. Se bova pa tukaj mal pomenili

. PA naj se Hana pocajta! Na nosek se pa kar navadi - mi smo se letos smrkljev znebili šele julija (in zdržali skoraj 2 meseca v kosu

).
Dejte mi neki povedat -
KJE naj dobim uno malo "dozico" (govorim o tisti plastični steklenički)
kamor nalijem fiziološko za nos? Zdaj sem že v parih lekarnah spraševala pa majo samo ampulce, litersko flašo ali pa 1dl stekleno stekleničko. Mene pa gledajo kt bi z Marsa padla, ker bi rada malo plastično

Ok, mam eno k sem jo dobila v Puli (!?), ampak se ne da odšravfat pa še kaplja ne samo iz ene ampak malo večih lukenj - neuporabno, skratka. NAmreč telih nivejinih sem se počas naveličala, ker moram 4 stisnit, da je kak učinek (sicer jih polnim, tko da stroški so enaki, ampak je prezamudno pa otrok trpi

).
Pa še en nasvet -
kako naj tamalga naučim pihati čez nos? Če rečem naj pihne, vedno pihne čez usta.
Sicer pa prihodnji teden pride varuška za 3 urce. PRVIČ. Včeraj se je prišla predstavit, moram rečt, da me je s prvimi parimi stavki malo šokirala (ne bom zdaj o tem), potem se mi je zdela kar ok, zdej mam pa malo mešane občutke. KAj mislite, je bolje, če otročka čuva študentka, ali gospa nekje pri 45ih? Sicer pa - najbolje bomo vedeli al je al ne, ko bo parkrat prišla in bomo videli, ali jo je Žiga vesel ali ne. MAm kr cmok

. Ampak po letu in pol je res že čas, da greva z

kam skupaj (sama).