Dobro jutrooooo
za dobro jutro :)
In še zaključek: vse je v mamini glavi, otroci niso odvisni od dojenja. No vsaj moje mnenje.
ufff zabika, k bi le bilo res.. ti posodim brino. Mi poskusamo pocasi odstavit malo, nismo se resno zaceli, ampak pri njej je kriza ponoci. Ona je tko uspava nazaj. In npr ji ne dam zizike, recem, da pana in ta mala v tak jok. Danes sva se dajali uro in pol ponoci, ker ni in ni mogla zaspat, jaz pa ne zize dat.. sem zmagala.. ampak za ceno ornk utrujenosti.. ampak mislim, da bo treba enkrat se odlocit in popolnoma skenslat nocno dojenje, ker imam jaz dovolj. Res je, da je vse v mamini glavi, erk ko se enkrat odlocis, pac poslusas tok in tok dni jok in upas, da se vcim prej umuri. brina pa je ornk navezana na zizo - preden zacne, se stisne k zizi, da lubcka in pove moja moja

in jo za konec se poboza.. tko da imas razlicne male navleke.. ste imeli sreco s tako enostavnim odstavljanjem -
Thaiss .. matia je itak cukr :) pa res ful dobro tole s teto jesenjo

A je bil shopping uspesen?
sibamo...