IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
Tinaaja - Jst še poklicala nisem, da dobiva datum za cepljenje. Ti si vsaj ta korak naredila. Kar čakam in čakam.
Tudi jaz imam že skoraj en mesec doma napotnico za ponovno testiranje imunskega sistema, pa jo še pošljem ne, da bi dobila datum.
tinaaja: jaz grem s Hano ven, če je samo prehlajena.
Sem pa ravno hotla napisat, da pa folk vseeno mal pretirava s tem oblačenjem. Danes dopoldne sva bili s Hano v mestu. Temperatura je bila 15 stopinj, pa res da kar močan veter, ampak mene ni v ušesa zeblo. Ful je bilo otrok, samo Hana, pa še kakšna dva sta bila brez kape, ostali zadekani. Tudi take v kombinezonih in z rokavicami sem vidla. In seveda z najdebelejšo možno kapo na glavi. Halo???? Kaj bodo pa ti otroci imeli pri 0 stopinjah v LJ. No, sej ne da bi me zlo skrbelo, ampak vseeno.
Nam je pa oči šel v torek na eno konferenco in je včeraj, ko bi se moral vrniti tako zbolel, da še vedno nima energije, da pride domov. Baje res noro razsajajo neke trebušne viroze. No sej, če ga ni zraven, nas vsaj okužiti ne more. V vsaki stvari je nekaj dobrega.
meaa,
cv105: zdravje v bajto. Meaa: po opisu je to res to.