Ne me zezat. Enga smajlija sem v mail kopirala pa sem se zmotla vmes

.
Marička, ste naklofale. Pridne, pridne

. Slikce so vse super (men je to najboljš gledat

). Zdej pa še na vprašanje odgovorim, če mi pa zvečer še rata računalnik zaplent pa še kej več.
Bicikel (sine me popravlja, da je poganjalc

) - dedi kupu za rojsten dan, ampak je mel namignjeno, da ga majo na igrarija.com, tam pa piše, da imajo trgovino v Mariboru - tko da, od tam je poganjalc. Sicer pa Dskubin, dokler se ni Žiga gor vsedu, sem bla tud jst skeptična nat tem "malim" 10 colskim (sem hotla modrega 12 colskega z zavoro). Še dober, da je bil prodajalec bolj vztrajen od mene in da mu je dedi verjel

. Dajadada, v BCju nimajo več od Kettlerja (ne vem zakaj sam že lani niso več imeli, ko sem si jst želela ogledat tricikel).
Sej res - a veste uni "štorasti" Pikolo tricikli, ki jih ma pol slovenskih otrok- a ker mulc to zna poganjat? Ker naš Žiga se bo prej posral preden bo bicikel premaknil. No, mu gre, če se postav na vrh klanca

.
Bolančki, hiter zdravja v bajto!
Tinaaja pa še zate eno vprašanje - k dostkrat omeniš, da je Brina presuha (se matrate, da gor dobi pa zdi se mi, da se ful sekiraš za to) - kok pa je velika in kolk vaga? K po unih slikcah k si jih prlimala ji prov neč ne fali.
Pa še za Pikapolo - kam se selite? In zakaj Livija ne gre v vrtec?
U, bravo Jasna!!! Čestitke

.