IZVIRNO SPOROČILO: orka
hallo čveke
Kje pa ste vse?????????????????
charley če me spomin ne vara bi morala imeti pregled včeri??? kaj pa ti je rekel Cerar, kdaj se nam pridružiš med mamicami??
V četrtek sem imela pregled - zastoj rasti pri A in B, diskordantna rast. Najprej me je dr. Cerar že hotel zadržati v P zaradi vsakodnevnega CTG-ja, ptem sva šla pa še na en drug UZ v 4. štuku, je izmeril pretok skozi popkovnico za tamanjšega

in je pretok ok, tako da je potem rekel, naj danes in v ponedeljek pridem na CTG, potem bomo pa videli - pa vsakič pripravljena, da ostanem tam. Danes sem bila na CTG, so imeli malo težav, da so naredili dobre meritve, ampak v glavne bitje src pri obeh je ok, tako da se spet vidimo v pon. Tako da imam frej vikend, jutri grem verjetno na prijateljičino poroko v Velenje, ampak ne za dolgo, potem bo pa tudi treba še marsikaj postoriti.
Skratka, vsak dan mi morajo delati CTG, da se vidi, če sta oba

še v redu, da ne bi slučajno pričela hirat - takrat bi pa sprožili porod oz. CR. Pa majčkena sta ...
Za vaju z Zaro in vajino Emo in Tiana pa aplavz

, da vam gre tako fajn, in še

, da si taka pozitivka. Vam štirim in vsem ostalim puncam želim, da se dobro držite, pazite nase in na otročičke, uživate v pripravah in sploh da ste v vseh pogledih do zadnjega maksimalno fit!
Lep pozdrav vsem