imamo kemični wc tako da ni nobenega problema
jelka123- kakšen kemični pa imate- ker sem ga že gledala, pa je tolk različnih, kolkr je različnih trgovin in cen, tko da sploh ne vem, na kaj morš bit pozoren? Sem sicer rekla, da tega "sr" pa že ne bom pucala ampak mam take probleme da kolkr dni smo v prikol tolk dni ne grem "sr".
Glede vozička iz Babybooma pa tole:
- cena je taka ker 1.) ima človek "trgovino" kar doma in mu ni treba v Kopru več plačvat najemnine
2.) je promocijska cena in imajo reklamo od ust do ust
3.) material zaponk je plastičen (ni kovinski)
4.) sistem dviganja in spuščanja naslonjala je nek patent s trakom, ki ga zapneš s
pritiskačem
5.) blago ne vem kako bi opisala kakšno je- kot "povoskano"
Tudi jaz sem sprva gledala Peg Perego, ker mi je kolegica ponujala njihovo globoko košaro in lupinico, tko da bi morala kupit le še športni del, kamor bi potem lahko vse skupaj namestila, ampak so me prepričala: 1.veeeliikaaa kolesa Babybooma in sprednje kolo ki se lahko vrti okoli ali pa ga fiksiraš- pri pp sem imela mal problemov pri vožnji in izogibanju po pločniku.
2.v globoki košari imaš letno in zimsko stran- zimska je zašit topel flis- ki ga pp nima
3.naklon je res mal smešno narejen s tistim trakom- ampak me je prepričal, ker sem pri prvem otroku imela le tri možne nastavitve, tu pa nastavljaš v bistvu pas po svojih željah
4.kljub mal čudnemu otipu blaga, mi je pretehtala ekonomičnost, ker bom lahko umazanijo od rok samo pobrisala, pri prejšnjem sem prala komplet voziček na 14 dni
5. včeš mi je tudi možnost naklona ročaja in to, da je ročaj povezan levi in desni del skupaj- pp ima posamezen ročaj in ko sem ga vozila sem mela mal neprijeten občutek, ko sta mi ročaja "gibala" sem in tja.
Edina - stvar, ki me je zmotla, je bla fotografija zloženega podvozja, k sm mislila, da se to ful še po širina zooža ampak se ne- na to sem opozorila tud prodajalca, ki je rekel, da bo verjetno mogu dat še kako sliko zraven, da bo bol nazorno. So pa v tem času prišli tud eni iz KR in so tud kupil enga (sam druge barve k jst)
Mislm da sm napisala vse, če pa kero še kej zanima pa nej vpraša- voziček mamo pa zaenkrat spakiran v škatli v kleti, tko k smo ga dobil tm.