Učit se mi pa danes še ni uspelo
Tud men ne

pa mam drug teden dva izpita.
Nekatere ste spraševale glede popka: moj že štrli ven, je pa res, da ga nimam v "luknji" in je zrasel tko, da upam, da se bo za neki časa ustavil

.
Sem mela danes pregled in sem čakala in čakala in čakala v čakalnici (naročena ob 12- na vrsti ob pol dveh).
Ko sem prišla na vrsto sem ji zastavla kar neki vpr., ki sem si jih pisala od zadnjega pregleda naprej:
- glede odvajanja blata: mi je svetovala naj spijem zjutraj 2dcl donata in čez pol kozarca vroče vode, ko grem kam za dalj časa naj zjutraj pojem skledico kislega zelja (je rekla, da s kumino, da me ne raznese) in pit, pit...
- glede nizkega pritiska: je rekla, da mi ne bo škodovalo malo čipsa ali kakih drugih slanih stvari, ker se mora voda na nekaj vezat in da se mi bo potem pritisk stabiliziral (stranski učinek nizkega pritiska je le, da se mi lahko izpahne čeljust od zehanja)
- za krčne žile mi je rekla pa da moram obvezno nosit kompresijske nogavice in ko sem se uprla, da mam z dr. Kraljem po končanem dojenju tko al tko "zmenek" mi je svetovala, naj nosim vsaj tiste 140 denske samostoječe. In zdaj jih mam na sebi, ker sem kupila le ene, da vidim, če bom zdržala vročino
- pozabla sem jo vprašat glede poleta z balonom (karte sva kupila že decembra)- ampak so mi nato na balonarski zvezi odsvetovali in verjetno bom kar počakala
- glede krem za sončenje mi je rekla, da tko al tko vsebujejo zelo malo tistih "čudnih" stvari da ne vidi razloga, da se ne bi mazala z njimi
- glede Biokilla mi je rekla, naj škropi nekdo drug, da je bolje, če ne vdihujem teh hlapov
- raid za vtičnico je strupen (rekla da le v primeru, če se ga uporablja v prostoru, ki ga zračiš- sam pol ni funkcionalen)- svetovala mi je da je bolje, če se poškropim z autanom ipd. stvarmi
- pa tablete mislim da evitol? (za folno) mi je rekla naj še kar jem- pa nisem komentirala da sem že do sedaj jedla od FidiVit B
Morfologijo mamo 2.7. prav tako pregled krvi in urina- tako zdej mislim da sem izčrpala inf.