Malo da vas popravim, do Rima mi je ostalo še 35 dni, sva s Čmrliko narazen 5 dni, ampak kaj je to a ne?
Uf.........dobro jutro še drugič danes od mene!
Kaj lahko zdaj meni ena eno belo skuha, ker še vedno nisem nič sposobna...hvala, pa še
aurora me je zdaj prestrašla sem mislila da sem tam ob pol sedmih, ko sem končno zaspala, uspela za 5 dni potegnit...
Jaz jih pa imam danes res 30 to go!!!
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Samo to vem, da je lulček ostal .
Saj to je glavno, a ne
Bi mi bilo že skorajda čudno, če bi mi rekel, da nosim punčko, ker ga vsi kličemo Jaki. Sicer je pa najbolj važno, da je detece zdravo in da brca tako kot je treba

Ne, pa saj jaz čutim, da je

,
a to kaj šteje...????????
Nič čakam kavo......sem spala zdaj nekaj, ampak sem še kar povožena, glava pa kot da ni moja

, pa cel tilnik, zatilje in vrat me bolijo, verjetno sem čudno spala že včeraj
počasi se grem pa rihtat, potem pa pride dragi iz službe po naju, in gremo na pregled......In potem ati ostane kar z nama , ne bo šel več nazaj...

Hvala vsem, ki ste poslale

za srečo!!
Rada vas imam! Vse!
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 28.3.2008 10:01:49 >