IZVIRNO SPOROČILO: darmar
Končno tud jest najdla kje se berejo zasebna sporočila. Boje pozno kot nikoli, svašta.
tudi jaz sem imela ta problem, ko sem prvič prišla na RR,nisem in nisem našla kje se skriva lasten profil
IZVIRNO SPOROČILO: darmar
Ja pa zjutraj sem uštimala še vse za avto, cestnina, zavarovanje. Me je možek pelu, zdej pa lahko grem spet sama s svojim zavarvanim avtom. JUPI:)
pa previdno vozi
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
kasso...jst sem še tatrca jedla v nosečnosti (sicer sem se pol tresla en mesec), sam če prej 26 let nisem dobla toxe, ma ni da bi jo zdej.
Pa saj jaz tudi veš pojem kaj pršutka, pa pancetke, pa ošokolca če mi paše, če ne pa ne! Itak, kdo ve kje se sploh skrivajo ti paraziti, ker večinoma zbolijo prav tiste nosečnice, ki se najbolj pazijo in nimajo pojma, kje bi se lahko nalezle. Najbrž je te toxe in vsega še kje,kjer se sploh ne ve, tako da smo v nevarnosti ali se pazimo ali ne!
Tista zgodbica jabolke z drevesa hmmm ma ne vem no.....
Moj

me je prej klical iz službe popolnoma brez glasu, zjutraj je bil še čisto ok in sem prepričana, da bo zvečer še vročino fasal, ampak mene se ne bo prijelo
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Jaz se že pripravljam na jutrišnje srečanje ( ob 18h grem k frizerju), da ne bom kot strašilo in še prav posebno oblekico naštimam(joke ). Se pa res zelo veselim, da bom vidla ta stare majčice in seveda tudi kakšno novo spoznala.
Jaz bom kar skuštrana prišla, ker bom šla k frizerju najbrž šele naslednji teden ali čez 14 dni
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
tamara, špelin@: kar pripeljita svoje razgrajače. Saj bi jaz tud svojega, a se bojim, da potem ne bi imela kaj dosti od srečanja.
je že skoraj mene prijelo, da bi koga pripeljala, ampak sta itak povabljena na RD oz. sine bo najbrž šel kar s svakinjo smučat v Cerkno.... od srečanja pa ne bi imela nič... to notranjke dobro vedo, kako izgleda, če imam oba s seboj....sploh pa, če sta timi in moj razgrajač skupaj