IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Naty, kaj je zdaj s tabo. Iz ene težave greš v drugo. zapakiraj jih in v koš z njimi !
Ja pa glih takrat, ko mislim, da me samo še porod čaka!!!

Pa

za avto!!!!
edina ta teden pa sigurno pridem! Razen če ne bo kej čist nepričakovanega. Prehlad je sicer šel, ostale so sam še rahli spominčki vsake tolk

, tale slabost je bla pa danes očitno čist prehodna. Tko, da sm za kakavčkanje

!
aurora a tvoje ciprese pa šele danes

. Joj se mi zdi, da je že ful dolgo, kar si napisala, da si jih šla prvič iskat. No glavno, da so prispele

.
špelin@ verjamem, da si se namatrala z opravki za dom, ampak če se je le splačalo

.... Držim pesti, da vam čimprej rata.
****, Katina pa ne se zarad kil sekirat, men sta obe tolk fajne osebe, da ni variante, da bi mi ble bolj všeč, pa če bi mele ne vem kake manekenske postave!!!!
valentina moj

je bil zadnjič dva dni čist umirjen. Še dobr, da je blo glih pred žalostnim postom od Naje

, tist dan zjutraj je začel pa normalno brcat, drugač bi js tud takoj šibala v P! Js ne vem, kaj je s temi mulčki, da nas včasih tolk prestrašijo.
špelin@, kasso js sicer (očitno

) nimam izkušenj iz prve roke z umetnimi popadki ali v bistvu s kakršnimkoli, ampak me veseli, da očitno tud teh vsaka ne prenaša tolk slabo. Od mojga mami je rodila petkrat in samo prva je mela 3 kile, ostali pa vsi okrog 4 pa pol. Prve štiri je rodila s svojimi popadki, s tem, da je rekla, da so bli porodi lahki, nikol ni bla ne rezana, ne raztrgana. Pri petem so ji pa porod sprožili, se pravi dal umetne popadke in je rekla, da če bi bli vsi porodi taki, bi rodila samo enkrat. Da je blo grozno. Ampak sem zdej potolažena, da očitno tud to ni nujno pri vseh enako

, HB!
Se opravičujem, ker nisem komentirala za nazaj...sem prebrala vse, ampak nekak nism zdele glih v najboljši formi za comment. Tko da, če mi je blo namenjeno kako vprašanje al pa kej, me kar spomnite

.