Jutro vse "kmalu bomo mamice"
!
Js sm pojedla zajtrk in spila kavo, pa mi celo ni slabo, kar pomeni, da je bil včeri res bolj izreden primer. Javljam se pa bl pozno, ker sem se dons zbudila, čist v filingu in šla pisat besedilo za en komad. Včeri sm šla namreč po dolgem času na vaje našega novorojenega banda in so tolk dobr naštudiral komad, ki ga mislmo prijavit na Melodije morja in sonca, da sm bla čist navdušena
! Je pa treba mal prilagodit besedilo, ki ga je moj že napisal, pa sm se dons spravla zraven. Sicer je ful dobr, ampak hočmo mal bl sončnega in morskega, kot je obstoječi
. A sm zatežila? Ma sej pravim, čist sm še v filingu
... Upam, da ga boste enkrat slišale, ker je tooolk hud komad!!!
aurora naju tud letos tepe dohodnina.... zdej že neki časa si dal gradnjo v olajšavo, midva sva lani zapravila premoženje za obnovo hiše, letos se pa ne da
... 124cm obseg?
bravo, bravo, vidva pa rasteta!
Punce tiste, ki ste že uredile zapisnik za očetovstvo, a ste dobile izvod? Katina ti mislim, da si rekla, da ja, kaj pa ostale? Midva ga namreč nisva dobila...
Aja pa Katina
dobro opravi danes pri diabetologu in na dekompresiji! In še
za današnje preglede in CTG
.
Katina kok si me nasmejala s prvoaprilsko
, bogi revež, da jo je že sred noči pokasiral
!
edina tud js nism mogla spat, ampak to tko bolj v drugi polovici noči...pol pa berem knjigo, HB, da mojega ne moti moja lučka
. Sicer se zbudi, pa mi reče...lubi a je kej narobe? Pa js...ne sam spat ne morem.. Aha ok. Vsako noč mava isti postopek
.
Čmrlika super za CTG, komi čakam, da bomo še ostale tam
za nakupe, vidiš, da ti je še prav čas ratalo
...
< Sporočilo je popravil Naty* -- 1.4.2008 11:03:59 >