Čmrlika sem vesela zate in tvojo bebico . Jaz tudi komaj čakam CTG. In za Skye sem vesela, da nam še ni ušla v Rima.
A tebe Čmrlika pa zdaj čakajo pregledi vsak teden?
hvala da se vesliš z mano...

, imam čez en teden spet CTG pa pogovor z G, če bi pa blo kaj narobe, pa me tudi pregleda... drugače pa je rekel da ni potrebe...
Hvala tudi ostalim za
Kar se pa tiče čaja iz malinovih listov - Čmrlika, jaz ga imam doma, pa čakam na 36 teden, ko je dovoljena uporaba Tako, da ti žal ne morem poročati o njegovem okusu... Sploh pa - verjetno že ni tako grozen... saj maline so čist dobre... Hujši kot materina dušica ali žajbelj že ne more biti
Meni je že dovoljen v uporabo, pa okus meni niti ni grozen, kot vsak čaj brez sladkorja, pa dosti bolj prijetnega okusa od žajblja...po malinah pa tako ali tako ne more imet okus, ker je narejen iz malininega listja.

ni problema, bom ga zmogla pit, če bo le kaj koristil, sem tolko različnih zgodb že slišala ampak škodit pa mi ne more...

pa tud če bo pol samo psiha delala..
Aja...malinov čaj pa to... ??? Zakaj ga rabimo???
- Malinov čaj. Čeprav čaj iz malinovih listov ni najboljšega okusa, ima veliko koristi. Krepi maternico, popadki med porodom pa naj bi bili zaradi njega učinkovitejši. Vendar bodite previdni, čaja ne smete piti pred 34. tednom nosečnosti, na dan pa ga lahko zaužijete le dve skodelici.