No drage moje, tačas ko ve lepo spančkate, midva brskava po netu, ker ne veva več kaj naj počneva
. Sm sicer že pred eno uro prebrala, kaj ste zvečer novga naklofale, pol sm šla TV gledat... zdej bi bla pa že počas lahko zaspana... pa nisem. Grem mal pobrskat, kaj bi kej komentirala...
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Telefonsko pa imam od Tamare, Naty, Sesil tako da bom njim poslala SMS, pa bo že katera objavila, a ne punce ;)
Sploh ni dvoma

! Aja glede modrcev, nism misla tistih brez naramnic, ampak te s snemljivimi, pri katerih recimo menjaš barve, al daš pa tiste silikonske gor. No sej bomo itak sproti vidle, ampak js mislim, da bi šlo. Pazit bi blo treba sam, da ko jo odpneš, da ti ne uide nazaj, ampak jo nekak spredi zadržiš.
S temi gibi... kako je tisto pravilo, da se za en gib nekak šteje gibanje otročka v budnem stanju in da sta recimo dva giba, če je vmes vsaj kolk minut (10?!!)

. Ker če bi js štela vsak gib, ki ga naredi, jih mava že v prvih 15 minutah budnosti 10 (če ne več). Sej sm brala nekje, pa sm pozabla kje, da bi spet pogledala...joj ta SNP

.
Aurea, Anitka, Pepita 
za pregled!
Estrella* a si ti tud nazaj v klub bruhanja pršla

? Ne, sej ne da je smešno, ampak zadnjič sm prebrala, da so v tem obdobju spet možne slabosti, pa vidm, da nas je več takih, ki damo neki na tradicijo

. Glede lamel... a niste vi že zadnjič razčistili, kolk te pride vse skupi

? Ker nama takrat ni razlagal, kolk je delo, kolk blago, kolk karnise... je kr reku, tolk pribl. na okno in pol skupno ceno. Pa ni prišlo tolk velik, al je dal pa mal popusta zarad poznanstva, pa sploh nisva vedla

.
edina pa ti spiš s povštrom med nogami? Ker mene ne bolijo boki, odkar mam tega zvestega spremljevalca v postelji

. Js žal druge variante, kot spat na boku nimam... pa še to mi najbolj paše na levem. Tud desni še gre neki časa, pol se je treba pa hitr obrnit. Na hrbtu pa sploh ne morem, ni šans!
Aurea sej mislim, da Ribodermin nima strogo po ribah vonja, da je vse skupi mal olepšano. Js tud do MŠ nism vedla, da se to uporablja za gubice (no, da je ena od variant).
narava, Taula , Sončnica Sandra
za preglede!!! Tko zdej grem pa še mal v postlo s knjigo...tole nočno pohajkovanje in samevanje glih ni zabavno
...
< Sporočilo je popravil Naty* -- 2.4.2008 4:12:20 >