IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Jaz sem uporabljala le od Palmolive ali od Fa najbolj nevtralno milo za tuširanje.
jaz se kar nekaj casa (vec kot eno leto) ne uporabljam gelov in mil za tusiranje, ker imam tako obcutljivo kozo, da mi ta stvar tako "festo" naredi! me vse srbi in se spraskam do krvi, mam pol prou izpuscaje po celem telesu in je suhoooooo kot Sahara!
zato jaz za tusiranje raje uporabim (ce ze) trdo milo, ki je naravno izdelano (ga dela prou en stric iz 100% naravnih materialov) in ima zeloooo kratek rok uporabe..
raje kot kojekakve gele za tusiranje po koncu tusiranja nanesem malo losjona za telo (se pri tem moram pazit, ker mam res zlo obcutljivo kozo. trenutno uporabljam maslo za telo z naravno vanilijo iz Müllerja)
najhuje je bilo po uporabi gelov Lux, Camay in Dove. Se "najmanj" skode mi je naredil gel za tusiranje iz Müllerja, njihova osebna znamka (ne vem vec kak se ji rece)..
jaz sem pri tem zelo pazljiva.