Ojla!
Končno mi je uspelo pridirkati do interneta
Vidim, da kar dogaja tule na naši temi
Aurora
za dragega, ki te je malce razvajal. IN hvala .za podatek glede sexy hlačk v Müllerju
Jaz pa uporabljam kremo Vichy OLigo 25 za mešano kožo. Mi pa zelo odgovarja. Moram pa priznati, da je moja koža v nosečnosti veliko boljša in lepša kot prej. Bi bila zelo vesela, če bi takšna tudi ostala. Upam preveč?
Ojoj TamaraJ samo, da se ni slabše končalo. Ste imeli kar malce sreče v nesreči.Saje znajo biti pa res nadležne.
Kaj pa recept Naty?
Katina tudi jaz bom rekla - kapo dol. In držim pestke, da bo po porodu spet vse o.k.
Edinaosme veseli, da imaš tako v redu zdravnico
In kako lep buši imaš. Je že kar fajn velik
Pa stvari za princesko so tako cute
Narava še dobro, da nisem edina, ki prav tako še nima pripravljenih in nabavljenih stvari za odhod v Rim. Imamo še nekaj časa.
Ja pa da ne pozabimo čestitat:
- Estrella za 29 tednov
- Katina za 30 tednov
- Barbaw za 31 tednov
A je bila katera danes slučajno v trgovini LIDL? SEm videla, da od danes ponujajo blazino za spanje na boku in stane le nekje 11 ali 12 evrov, pa me zanima kakšna je v živo. Mi danes ni uspelo priti do Lidla. U
Martina jaz bi tudi šla na brazilsko, a moram priznati, da zaenkrat še nimam jajc za kaj takšnega. Pod narkozo pa verjetno ne delajo tega
Taula jutri dobro opravi test in upam, da ne bo treba iti še enkrat.In kakšne barve lupinico sta vzela?
Ojoj,
katy

samo, da je z vama vse v najlepšem redu. Ti se kar razjokaj, naj gre vsa ta psihična bolečina ven.