Jutro majčke
! Kak lep sončen dan je danes. Midva sva vstala zgodi, spila
, zdej smo bli pa z najino
v notranjskih gozdovih pa iskali medvede
. No hvalabogu nobenga našli... Mi je kr žal, da ni vikend, da bi lahko skupi izkoristla cel dan, tko pa more delat popoldne
...
aurora super, da so ti zrihtal endometriozo in PCO
. Če ne ugotovijo taprav čas zna bit kr problem pri zanositvi ane... Pasje dihanje smo pa mi že v MŠ naštudirali, tko da zdej veselo vadim
. Sm vidla, da maš ti tud plan
učit očkovih spretnosti
, js sm mojmu glih včeri rekla, da bo po moje najin mali tud tolk dobr kuhal, ker bo mel od očija dobr zgled. Tko da kljub občasnim napakcam
za naše
! V P grem pa js kr z nahrbtnikom, stvari za
bo pa moj naknadno prinesu.
Tamara kaj naj rečem...
, da bi šlo zdej vse bl po sreči. Sej enkrat se pa more nehat!
valentina sej veš, da vsako pogrešamo... ampak babe kot babe, ponavad tolk pademo v čveke, da pol že težko vse napišeš. Veš kolkrat se js spomnim, da katere že dolgo ni blo na RR, ko pridem pa gor, je treba pa tolk komentirat, da vse z glave pade.
Recimo filipinka pa petrahh, Stbarbara??? Čist so nas zapustile...
špelin@
za kolposkopski pregled!! Glede moških komentarjev pa tko kot sem rekla, njegov slab poskus, da me ne bi blo strah poroda
. Ma kaj veš, kako razmišljajo, sej če ne prej bo vidu pri porodu.
Anitka ja tistim, ki delate z otročki se je sigurno težje poslovit od službe, kot tistim, ki delamo s papirji. Js priznam, da se na tisto solato nič ne navežem
, če delaš pa s tistimi majhnimi bitjeci je pa to čist druga stvar.
Katina hja sej če ne bi vedla, da res ni tolk slabo mislil s tisto izjavo (in da tud vem od katerih žensk je slišal, da niso "nič čutle" ko so rodile
) bi bil še danes na ignore. Tko pa vem, da včasih moški niti ne premislijo, preden nekaj izjavijo. Sej pol sm mu razložila, da me ni potolažil s tem, ampak kvečjemu razjezil, zdej pa razume
. Glede žensk na CSD se mi pa zdi, da bi midve komot katero od njih kej poučile o zakonu
. Držim pesti, da bo avto kmal prispel
.
narava pri men je isto s praskanjem...sploh ne vem, kaj bi blo
...sm že gledala po forumu pa nisem nič konkretnega našla. No tista, ki prej odkrije zakaj, še bolj pomembno pa - kako pomagat!!!! sporoči drugi a vredu?
edina preden pozabim...a se mogoče lahk dons tud k vama priklopim
? Če pa še kam gresta pol pa ni panike, sam tolk da vem, a lahk moj avto vzame, al naj mi ga pusti.
Vprašanje (izven teme
) za tiste, ki mate
... a vašim že tud tolk dlaka izpada?? Midva bi mogla sesat dvakrat na dan, da bi blo dobr
. Sej vem, da se bliža pomlad, ampak men se vseen zdi, da se je letos kr kmalu začelo.