IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Tamara, suer, da ste tako hitro našli nov avto
... se strinjam, da boste po delih sigurno dobili več za avto, ampak meni se enostavno ne da in bom kar celega prodala, le kak oglas moram sklefat skupaj....
Samo tvojega bi bilo škoda po delih, saj je vozen. Astro sva komaj vžgala do servisa in upam, da kabli primejo še do doma, da ga ne bo treba z avtovleko vlečt. Potem pa bova seveda pobrala vse uporabno dol (ima nov avspuh mimogrede...preden so ugotovili, da je mašina kaput so menjali oba lonca in stabilizator). ja, zdaj bodo pač premontirali avspuh na ''novega'', ker bi bil ta pa itak kmalu za menjat. Pa meglenke in še kaj uporabnega.
Pozdravljena! Noro, koliko se vas še pridružuje pred koncem. Super

. Glede na to, da si iz Vrhnike pa... enkrat smo se že dobile v Mantovi in upam, da se bomo še. Sicer se pa v detajle menimo na notranjkah.
Čmrlika..¸. Katr se kozmetike tiče jaz priporočam čim manj. na ztačetku sem Timija umivala s toplo vodo in mu ritko mazala s hladilnim mazilom iz lekarne ali ob pordečenju s praško pasto. Pudra nisem uporabljala zelooo dolgo. Za kopanje pa sem uporabljala samo olje (čim manj agresivno..). Kožo pa sem mu mazala z Riboderminom, kasneje pa z ničemer več. Razen seveda poleti. Nisem hotela, da se njegova lepa koža navadi na kremce in zdaj jih sploh ne uporabljam pri njemu. Samo navaden šampon za lase (ja otroški, da ne pečejo učki). Ima lepo kožo, ki ne potrebuje kremic. Je pa res, da sem tudi jaz med tistimi, ki uporabljajo zase modro Niveo

.
ne vem... mislim da je najbolje, da uporabljamo čim manj raznoraznih kremic. Koža mora ''delovati'' brez pomočnikov, predvsem pri otrocih. Sicer pa ja, vsaka se odloči po svoje.