Jutro! Bom vidla, če bom dons prva uspela skuhat
pa
(tole je čajček za ****) za vse
!
aja (Katina dobr za tvoje obnove!!!) murva js ti tud želim lepo
!!!!
aischa hvala za link, sm mela vse skupi včasih za bla, bla, ampak sem ugotovila, da mi celo prav napove
, pa še pogledala sm, kdaj lahko potem naredimo še
.
špelin@ js sm tud čist po naključju vidla, da je bil že včeri, ampak morm rečt, da je to vsaj ena stvar, kjer se dobr narežim

. Da je sploh možno, da se ljudje tolk norca iz sebe delajo pred celo Slovenijo. Mislm, punca se opiše, da je "orgazmična"!!!!
Anitka js ti predlagam mal počivanja...nam je babica povedala na MŠ, da je v dveh letih čedalje več nedonošenčkov, ravno zato, ker se ženske hočjo izkazat pa delat do zadnje minute nosečnosti

. Punce pazte sebe in svoje

, ker vas ne bo noben drug!!!! Za labradorčka pa žal ne vem...
kasso no pri nas vsaj ni problema s striženjem in razčesavanjem kosmatinke. Se morm pa kljub temu zraven spravit za kr neki časa, da ji čimveč tiste dlake spravim naenkrat dol

. Pr bušiju pa mislm, da se nism nič kej postavla tko

, ampak je kr čedalje večji! Pa s Tamaro smo včeri ugotavljale, da mende še tale majčka večjega naredi

.
katina hvala za nasvet, ampak moje težave mislm, da bojo zginle šele nekje maja

. No vsaj naspala sm se danes ponoči, tko da se dons prav bolš počutim

. Glede blond barve maš pa prav ja...prej sm se zgovarjala na njo, zdej bom mogla pa pazt kaj rečem...joj pa glih med nosečnostjo, ko še bolj butaste včasih prijavljam!!! Eh sej pol bom pa kmal spet "umetno neinteligentna"

.
Lepo, da se je vaša rast umirila

, vidiš zdej vaju v teži že druge prehitevajo, tko da priden fantek, da se je umiril

. Ampak maš pa tud skoz neki novga pri teh pregledih ane

, preveč železa...tud js prvič slišim. Mogoče je tvoja dietna prehrana čist preveč zdrava.
Eh pršla sm do konca, pa vidim, da si me prehitela s precej boljšo postrežbo

...