Dober večer
Pa je tudi pri nas ta veter prinesel dež. Še sreča, da je včeraj ostalo pri lepem vremenu, sicer bi bilo z našo streho bolj slabo. Midva z
pa sva popldne šla na pico in slastno pana cotto. Njami mi je vse skupaj teknilo
Zdaj sem pa kot balon
Špelin@ jutri dobro opravi in upam, da obe dobiva v tem tednu papirje, da bova lahko začeli laufati po CSD-ju.
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Kolk časa pa mislte met svoje pr sebi?Kdaj so pripravljeni spat sami?Mene je še najbolj strah nenadne smrti v zibki,do kdaj naj bi trajal ta sindrom?Rada bi mela pikico kokr tok na očeh da vsaj slišm,če diha.
Katy to se občasno tudi sama sprašujem, si bova pa vsekakor nabavila Angel care in sicer kar tega najnovejšega AC 401. Bo pa

v svoji postelji od vsega začetka

. Prve mesece v spalnici, potem pa v otroški sobici. Ko bo pa ati odsoten pa bomo to pravilo spanja v otroški sobici verjetno kdaj tudi prekršili. Pa psssst

, nobenmu povedat
Taula sva že dve, ki se jima ne ljubi še jutri v službo. Le zakaj niso vikedni dolgi vsaj 4 dni.
Barbaw potem bo pa treba nazaj do vode. Upam, da bo otrdevanje minilo. Sicer pa ga je zadnje čase tudi pri meni spet precej. Glede srečanja pa mislim, da so se menile nekaj o lokaciji v bližini LJ. Meni bo verjetno kar malce predaleč. Žal.
Aurora in
Špelin@ hvala za zgodbici
Katina ta teden bo v službi spet malce bolj naporen, a se bom trudila, da ne bom pretiravala.

- izdelovanje kakšne praznične dekoracije, poleg tega bom pa dva dni sama z 21 otroki. V četrtek, ko imam GP bom imela pa dopsut.
**** upam, da je z migreno kaj bolje.
Ker

brca in kolca na vse pretege, se bom počasi poslovila. Lepo sanjajte in se beremo jutri