čmrlika kupila si zelo lepo posteljnino, vidim da sta ti rumena in oranžna barva zelo všeč. Gledala sem tudi ostale slike. Kje si kupila posteljnino in kdo je izdelovalec?
ja obožujem rumeno in oranžno....

kupla sva jo v BC ampak je zaloga še iz Ariela...Je Bc že pred dvema letoma kupil ariel, zdaj z marcem pa so jim še ime v svoj Bc spremenili...Proizvajalec pa je...........sem šla gledat, pa sem deklaracije že vstran vrgla

na všitko pa nič ne piše...slovensko podjetje je...vem da je blo nekaj kot BEE pa še nekaj gor napisano...Žal...
Čmrlika, prekrasna posteljica, barva posteljnine mi je noro všeč
Hvala! Meni in mojemu je takoj padla v oči...
Čmrlika
Glede umiritve naših plavalcev po 32. tednu pa bi jaz po mojih izkušnjah rekla ravno obratno. Takrat šele začnejo orng štalo delat. Grem zdaj iskat tvoj album
Se strinjam, moje

je zaenkrat ful aktivno! Sej pravim, me je na čase kr strah, če je to vse vredu, pa da tak neznansko zaboli
Sončnica Sandra- poglej kaj ti piše na napotnici, jaz sem bla pred 1 mesecem, na 100g

, sem spila 2deci glukoze pa štirikrat dala kri. Prvič preden sem spila potem pa še 3* vsako uro...