špelina
Antika, dobro opravi na GP!
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
kasso, jaz ga prvič nisem imela - le v porodnišnici sem videla take, ki so bili iz pliša. Zdaj si ga pa definitivno nabavim. Tudi jaz imam v mislih kar plavalni obroč, samo nisem vedla, ali imata vedve kakšno drugačno idejo. katero veliost boš pa vzela?
jaz sem takrat kar enega kupila v Arielu in je bil ok, ampak je prehitro spuščal pod mojo težo. zdaj jih imam doma kar nekaj (ene dva še od mojega , ko je bil majhen) in moram preverit, kateri paša na mojo rit... tamaladva itak jih nista rabila, ker sta plavala kar direktno na rokavčkih......
Moram vam povedat, da me je danes zvečer skoraj kap zadela.
Že par dni nazaj mi tašča govori, da mora tast v Merkur po neko orodje in naj ji poiščem tel. št., da se ne bo zastonj vozil v Sežano, ker v PO kao nimajo. Superca se mi je zdelo, ker smo imeli še ene darilne bone 15.000 sit, ki jih v dveh letih nismo porabili in sem jo prosila, če jih lahko unovči in meni da evrčke.
Zvečer zvoni na vratih in sta bila tast in tašča...ok. sem predvidevala, da sta se ustavila na poti domov, da mi da evrčke in medve lepo poračunava... potem pa reče, da moramo it pogledat tisto orodje, ki sta ga nabavila, a mi ni hotela povedat kaj je, le rekla, da je kar veliko..... Ma se mi ni lih mudilo, ker me ogled raznih orodij ni tako zelo zanimalo, da bi šla ven na mraz....... No, ko pa grem po eno pivo za tasta v špajz čez vežo, vidim sušilca Gorenje ..... šok...kar nisem mogla priti k sebi..... pa sem začela kar malo jecljat..... ful mi je bilo nerodno, ker sem vedno le govorila in jamrala tašči, kako bi nam prišel prav sušilec, sploh pa zdaj s dojenčkom..... in evo, kako nas znajo presenetiti....v glavnem to je darilo njiju in svakinje za rojstvo in najina RD za naprej in nazaj.....
Zdaj pa upam, da drži tisto, da cunj iz sušilca ni treba likat