IZVIRNO SPOROČILO: bumerang
Dvakrat sem prebrala tvoj sestavek in še vedno ne morem verjet, da je to res. Da se kaj takega res še kje dogaja, da se kdo res spusti v vlogo predpražnika.
Da jamraš?
Punca, uslužna si, potrpežljiva in požrtvovalna. Preveč, veliko preveč, zato pa tako s tabo delajo.
Se strinjam. Jaz te po pravici povedano sploh ne razumem. Zakaj pa kuhaš vsem, pa zakaj poslušaš, da te še kritizirajo zraven, pa zakaj se ne postaviš zase? Kaj se pa lahko zgodi, če se boš postavila zase? Bo kakšen tulil nate, bo nespoštljiv? Boš pa še ti povedala svoje nazaj, pa kaj potem, ne štekam strahu? Predvsem pa je pomembno, da boš nekaj naredila. Zase seveda.
Tale tvoj mož je glih tko nesramen do tebe, kot tvoj tast. A veš, moj mož bi se zame fejst potegnil, če bi mi kdo kaj težil. tvoj pa se vede, kot da je prestrašen, egoističen človek. Po moje morata vidva oba najprej premagat strah. ker ti si taka, kot si, ker te je strah. česa ne vem, ampak te je. Tvoj pa se boji mogoče tega, da bi izgubil socialno varnost, da bi ga oče ven vrgel ali kaj podobnega, zato mu kima in tebe v drek tlači...matr, da bi vsi jedli pri nas, ko bi jaz skuhala... jaz pa v dnevni sedela, pa bi mojega vprašali, kje je otrok, mene pa nobeden ne bi omenil, al pa da bi njegov fotr skuhal kosilo, ap povabil samo njega, mene pa ne....jih po moje moj fizično čez okno vrže pa nikol več ne pogleda....matr bi jaz tvojega deca okol kepe, nesramen je ko ..... tvoj dec tebe zihr nima dovolj rad, potem ti pa še reče, da samo jamraš.... a veš, saj res samo jamraš, nič pa ne narediš....on sliši samo bla blabla, ker nič ne narediš, še kar narej jih strežeš.....uf tu mač)
Eh, zelo dolgo zgodbo bi napisala, če bi šla v detajle, kaj naredit, ampak po moje itak ni rešitve, ker tebi še ni prišlo do meje. Predolgo lajtngo imaš, predaleč lahko ljudje gredo pri tebi. Razumsko se moraš naučiti biti ego, imeti sebe rada, naučiti se moraš reči ne. Včasih je to dobro, zelo dobro, čeprav so te drugače učili. Ljudje te lahko ljubijo, ko te spoštujejo, spoštujejo te pa takrat, ko jim postaviš meje. Ti tvojim nisi postavila meja, zato te ne spoštujejo, niti te ne ljubijo. Tako to je.