writing-img

RE: kdaj se pojavijo temnejši kolobarji v nosečnosti

clock-img

05.03.2008, 12:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

IZVIRNO SPOROČILO: little angel

punce kaj ti "kolobarji" pol ko nehas dojit scasoma zginejo al nam to pol ostane za vedno?

Itak, da ostanejo

No, kolobarji seveda ostanejo, ampak se potem nazaj posvetlijo. Meni so se. user posted image

clock-img

05.03.2008, 12:18

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

Una bela zastavica ja user posted image user posted image user posted image  hahahaha, tud jest sm blonduser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 5.3.2008 12:19:03 >

clock-img

05.03.2008, 12:38

clock-img

lunica 85

pencil-img

737

no kak lepo sta se pogovorile in je tudi meni žal da sem to povzročila.no pa sej zdaj vemo zakaj se gre.še vedno pa ne morem dat gor kok dolg sma že z dragim skupaj in me to zelo jezi.vse sem že probala in ne gre.groza

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

clock-img

05.03.2008, 12:49

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

lunica86 še tebi en user posted image

clock-img

05.03.2008, 14:37

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Evo jaz sem noseča 6t pa ne večji, ne temnejši kolobarjiuser posted image , samo bolj polne joške, ampak to je tud pred M, tako,da če ne bi bilo plusa na CB-juuser posted image in krvni test pozitiven, potem bi lahko rekla, da nimam nobenih drugih znakov. aja, razen, da sem skoz lačna, ampak to sem tud pred M, tako, da tud po temu ne bi mogla vedet.....

clock-img

06.03.2008, 14:15

clock-img

lunica 85

pencil-img

737

v 6 tednu si pa nimaš spremenjene barve na kolobarjih-jošk.no potem bom pa jst razmišlala o čem drugem in ne o tem saj vidim da je pri vsaki drugače,pri nekaterih se pojavi pri nekaterih pa spolh ne.no hvala vsem za odgovore in upam da bom kmalu sama spoznala kdaj se in kdaj neuser posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem